Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen jegyeztek el titeket? Mennyi ideig jártatok előtte?
Figyelt kérdés
2012. máj. 8. 17:00
21/39 anonim válasza:
Engem még nem...5 éve vagyunk együtt.
Idén fejezem be az egyetemet. Talán nyáron :D
22-L
22/39 anonim válasza:
21 évesen, valamivel több, mint 1,5 év után.
1,5 évig jártunk jegyben.
23/39 anonim válasza:
19 évesen 3 hónap után kaptam a kísérőgyűrűt, de az egy éves évfordulón ejtettük meg a nagy családi "bulit". 25 éves voltam, mikor házasodtunk.
24/39 anonim válasza:
22 évesen,előtte 8 hónapot jártunk együtt
25/39 Tubarózsa válasza:
Szia!
1hónap hiján 2év után jegyzett el párom a 20.sznapomon.
azóta már az esükövö is megvolt. :)
üdv 22N
26/39 anonim válasza:
Én majdnem 21 voltam már és több mint 3,5 év után. Azóta 2 éve - jegyben járunk és együtt is élünk és úgy gondoltuk itt az ideje a következő lépésnek, így már tervezzük az esküvőnk... :)
27/39 anonim válasza:
nem vagyok eljegyezve, még kapcsolatom sincs.
19l
28/39 anonim válasza:
22 évesen eljegyzés 4 év után, már van babánk is (2éves) és augusztusban esküvő:):)23/N
29/39 anonim válasza:
Én egyáltalán nem érzem korainak az eljegyzést 20 évesen.
30/39 anonim válasza:
A 21. szülinapom előtt 3 nappal jegyzett el, 11 hónapja voltunk akkor együtt és együtt is élünk azóta (úgy értem, hogy mikor összejöttünk onnantól kb. együtt is élünk).
Esküvőt ha minden összejön, jövőre ilyen tájban szeretnénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!