Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennyi idővel a lánykérés előtt találtátok ki, hogy hogyan kéritek meg párotok kezét? Már évekkel korábban tudtátok vagy előtte pár héttel/hónappal találtátok ki?
Párom említette, hogy már tudja hogyan fogja megkérni a kezem, de ezen kívül semmit nem árul el. Szavaiból kivéve azt, hogy pontosan mikor még ő sem tudja, vagy csak úgy csinál...Szerintetek évek vagy csak hónapok vannak hátra?
26L
(29F)
Semennyivel. Sétáltunk az utcán egy eset. Beszélgettünk a jövőnkről és megkérdeztem,hogy feleségül jönne-hozzám? Igent mondott,és másnap a szüleitől is megkértem a kezét. 2 hónap múlva volt az eljegyzés,az esküvő pedig fél év múlva.
6 éve vagyunk házasok.
27/F
A párom már évek óta kitalálta, hogy kéri meg a kezem. 5 éve vagyunk együtt, én most végzek az egyetemen.
Mostanában egyre többször emlegeti a dolgot, úgyhogy remélem mst nyáron megtörik a jég.
Hát én többféleképp is elképzeltem már.
1. Valami fontos napon történik. Tehát a szülinapomon, karácsonykor vagy az évfordulónkon. Nem kell gyertyafényes vacsora egy étteremben meg ilyen felhajtás, de mindenképp gyűrűvel kérjen meg! (ami tőlem lehet egy 200 ft-os bizsu is, nem az értéke a lényeg)
2. Egy spontán napon, amikor nem számítok rá. Mondjuk elhív sétálni, vagy ő készít itthon vacsorát. Szintén gyűrűvel, nem csak szóban kér meg.
De már egy ideje nem is merek erről álmodozni, mert csak magamat kínozom vele. :( Sokszor érzem azt, hogy sosem fog eljönni ez a nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!