Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ti mennyi idővel a lánykérés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mennyi idővel a lánykérés előtt találtátok ki, hogy hogyan kéritek meg párotok kezét? Már évekkel korábban tudtátok vagy előtte pár héttel/hónappal találtátok ki?

Figyelt kérdés

Párom említette, hogy már tudja hogyan fogja megkérni a kezem, de ezen kívül semmit nem árul el. Szavaiból kivéve azt, hogy pontosan mikor még ő sem tudja, vagy csak úgy csinál...Szerintetek évek vagy csak hónapok vannak hátra?

26L

(29F)

2012. máj. 6. 16:28
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Semennyivel. Sétáltunk az utcán egy eset. Beszélgettünk a jövőnkről és megkérdeztem,hogy feleségül jönne-hozzám? Igent mondott,és másnap a szüleitől is megkértem a kezét. 2 hónap múlva volt az eljegyzés,az esküvő pedig fél év múlva.

6 éve vagyunk házasok.

27/F

2012. máj. 6. 16:48
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem eset,este.
2012. máj. 6. 16:48
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

A párom már évek óta kitalálta, hogy kéri meg a kezem. 5 éve vagyunk együtt, én most végzek az egyetemen.

Mostanában egyre többször emlegeti a dolgot, úgyhogy remélem mst nyáron megtörik a jég.

2012. máj. 6. 19:21
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg tőle, az a legegyszerűbb :)
2012. máj. 7. 13:19
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig arról álmodtam, hogy csak úgy spontán kérik meg a kezem, én nem is sejtem majd. Így is volt. Persze tudtam, hogy szeretjük egymást, és kimondatlanul is egyértelmű volt, hogy együtt tervezzük a jövőnket, de nem emlegette előtte soha. Bár utólag beszélgettünk és elmondta, hogy pár hete már leste az alkalmat, hogy mikor kérdezzen meg, szóval tervezte, de nekem nem mondott semmit. Ennek örültem is, hisz ahogy mondtam én így szerettem volna. A sógorom viszont hetekig szervezte a meglepetés lánykérést a nővéremnek, de ő sem tudott róla előre semmit, csak mi voltunk beavatva. Szóval azt akarom ezzel mondani, hogy nekem fura ez a célozgatás. Nem száll el a varázsa, ha tudod előre, hogy mikor vagy hol, hogyan fog megtörténni?
2012. máj. 8. 23:02
 6/6 anonim ***** válasza:

Hát én többféleképp is elképzeltem már.

1. Valami fontos napon történik. Tehát a szülinapomon, karácsonykor vagy az évfordulónkon. Nem kell gyertyafényes vacsora egy étteremben meg ilyen felhajtás, de mindenképp gyűrűvel kérjen meg! (ami tőlem lehet egy 200 ft-os bizsu is, nem az értéke a lényeg)

2. Egy spontán napon, amikor nem számítok rá. Mondjuk elhív sétálni, vagy ő készít itthon vacsorát. Szintén gyűrűvel, nem csak szóban kér meg.

De már egy ideje nem is merek erről álmodozni, mert csak magamat kínozom vele. :( Sokszor érzem azt, hogy sosem fog eljönni ez a nap.

2012. máj. 9. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!