Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Létezik ilyen eljegyzési gyűrű?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik ilyen eljegyzési gyűrű?

Figyelt kérdés

nagyon magas és dundi lány vagyok, mindenem nagyobb az "átlagosnál" így az ujjaim is. Lemértem a kerületét és 80 mm jött ki!

Nem is tudom, létezik-e ilyen méretben női gyűrű, pedig lassan esedékes a leánykérés.

Irtó ciki lesz, ha a barátom nem kap rám sehol gyűrűt!

27/L

2012. máj. 6. 00:13
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Igen, én is annak örülnék a legjobban, ha mindketten viselnénk karikagyűrűt annak rendje és módja szerint, de erről a barátomnak biztos nincs fogalma, hogy hogyan is kellene.

Lemértem még1x, és most 72 mm jött ki, így talán könnyebb valami "konfekciómétet" vásárolnia, ugyanis szeretném ha meglepetés lenne, és nem együtt mennénk el megvenni.

már nézegette az ujjamat, méretet venni nem tudom hogyan fog, egyáltalán nem hordok gyűrűt, hogy azt vihesse magával.

Hogyan tudnám tudatni vele a gyűrűméretem, hogy ne legyek rámenős?:D

2012. máj. 6. 11:30
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Menj be egy ékszerüzletbe egyedül, próbálj fel egy-két gyűrűt, vagy a sablont, és pontosan meg tudod mondani a méretet a barátodnak.
2012. máj. 6. 12:08
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Így van ahogy az utolsó mondja... Bemész egy ékszerboltba és felpróbálod a sablonokat, ebből egyértelmű lesz, hogy hányas gyűrű kell neked. Akár vehetsz is egy kis "meglepit" magadnak, így nem olyan egyértelmű a párodnak, hogy csak ezért mentél be a boltba. :)

Megmutathatod neki, hogy nézd, vettem magamnak egy fülbevalót/nyakláncot/karkötőt/bármit és képzeld gyűrűket is próbáltam és úristen, csak ekkora méretű jött rám.... Ha nagyon okos párod van, akkor egyértelmű célzásnak veszi. :D Ha nem, akkor még jól is elsülhet! :)

2012. máj. 6. 12:20
 14/17 A kérdező kommentje:

Jaj nagyon aranyosak vagytok, igen, akkor ezt fogom tenni! :D

Köszönöm a választ mindenkinek! :)

2012. máj. 6. 13:27
 15/17 anonim ***** válasza:

létezik még nagyobb is nyugi

menj be pár üzletbe és nézd meg hanyas is kell rád

mert amit te mérsz,most lemértem én is a sajátomat

65mm-t mértem cérnával,de 53-as gyűrű kell rá,és ez még normálnak számit

2012. máj. 6. 14:16
 16/17 anonim ***** válasza:

Nekem pont az volt a gond, hogy gyerekkezem van, 41-es a méretem.

A fellelhető legkisebb gyűrűt kaptam, aztán leesett a hüvelykujjamról is :)

2012. máj. 6. 17:04
 17/17 anonim ***** válasza:

"Meséld már el légy szíves, ujjból hogyan fogsz fogyni? Van rá valami spéci edzésmód?" Akinek 80-as a gyűrűmérete, annak bizony kisebb lesz, ha fogyni fog. Persze a csontosság is befolyásolja a méretet, de a kérdezőnek nem a csontozatával van problémája. Nekem 105 kilósan volt 60-as gyűrűméretem, most 54 vagyok és 55-ös kell. Szóval arányosan a kézről is lejön a felesleg, ha valaki lefogy nem marad duci a kacsója. :)

A kérdezőnek pedig üzenem: A párod válasszon ki egy szép aranygyűrűt, amit utána elvisztek egy ötvöshöz, és pár ezer Ft-ért az ujjadra igazítja.

2012. máj. 7. 23:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!