Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki vágyik/készül most eljegyzésre/esküvőre?
Csak kíváncsiságból kérdezem, hogy vajon most kiknek tart ebben a szakaszban az élete.:)
Kort, nemet írjatok, és azt is, mióta vagytok együtt a pároddal.:)
Köszönöm!
Több mint két és fél éve együtt vagyunk, több mint egy éve együtt is élünk. Tavaly nyáron volt az eljegyzés, augusztusban házasodunk.
22/L és 24/F
5 és fél éve vagyunk együtt, az eljegyzés már megvolt, de az esküvő csak jövő nyáron lesz, miután befejezem az egyetemet.
én 24,L ő 28
Gratulálok Mindenkinek, akinek volt eljegyzése, illetve esküvőre készül!=) Sok boldogságot!
Az elsőnek válaszolva: Én és a párom több, mint 7 éve vagyunk együtt, de nem volt eljegyzés.Így én csak a "vágyom rá" kategóriába tartozok.=( =)
Nagyon jó a kapcsolatunk, én tökéletesnek mondom, de valahogy annyira mindig máshogy alakul az életem/életünk, mint más pároké.=) De nagyon boldogan várom azt a napot, mikor egyszer engem is eljegyeznek.Romantikus típus vagyok ilyen téren...=)
24/L
22 éves lány és 25 éves fiú:
3 éve élünk együtt,saját házamban,anyagilag jól megvagyunk,eljegyzés és házasság a párom részéről tervben sincs;én szeretnék,de így nem nagyon lehet tervezni :-(
nálunk ez a helyzet,de örülök,hogy másnál jobb :-)
3,5 éve együtt
2 éve összeköltöztünk a lakásába
(előtte már szinte együtt élünk a kollégiumban egyetemen)
beszélünk róla,csak bajban vagyunk az időponttal, de még nem kérte meg a kezem:P talán csak úgy érzi nem kell, mert tudja a választ:S
25/L
25,5 /F
4,5 éve vagyunk együtt.
Én vágyom az eljegyzésre már, a párom még vár a dologgal.
Jelenleg az összeköltözésre várunk mindketten:D még 3-4 hónap :)
21-L
4,5 éve vagyunk együtt, ebből 2,5 éve együtt élünk (suliidőben). Sokat beszélünk az eljegyzés-esküvős témáról, tehát azt is mondhatjuk, hogy lelkiekben készülünk rá, mert már tervezgetjük, hogy mi lesz. Az egyetemmel 1,5-2 év múlva végzünk, akkor szeretnénk eljegyzést, meg utána 2-3 hónapon belül esküvőt. Bár azért én már most sem bánnám, ha gyűrű kerülne az ujjamra.
Ő 24/F, én 21/L.
Ja, és most hívott, hogy esküvős film van a TV-ben, nézzem, hogy ötleteket merítsünk. :D
Mi polgárilag már meg vagyunk esküdve több, mint 4 éve, de mostanában szívesen hozzámennék a férjemhez templomban is. (Ez mondjuk eddig is így volt, csak anno terhes voltam és a lakásra, picire gyűjtöttünk, így elmaradt a lagzi.)
Igaz, most a kistesót várom, lehet, hogy ezért jött elő megint? És most praktikus okai is lennének, mert már a lányunkat se akarták rögtön megkeresztelni, ha mi nem vagyunk egyházilag házasok... Bár emiatt megint nem lenne nagy csinnadratta. De talán már annyira nem is vágynék rá.
Én 20 vagyok,a párom 29!
4éve együtt,3éve együtt élünk.
Én nagyon vágyom az eljegyzésre,1-2 évet szeretnék menyasszony lenni.Viszont ő nem úgy néz ki,mintha komoly szándéka lenne ennyi év után,sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!