Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez jó módja az eljegyzésnek? (Azt hiszem kicsit egyedi ötlet)
Figyelt kérdés
Sokat töprengtem rajta hogy hogyan csináljam, a lehető legnagyobb meglepetést szeretném elérné és arra gondoltam, hogy éjszaka az ujjára húzom a gyűrűt.2012. márc. 26. 12:44
21/28 anonim válasza:
sztem nem jó ötlet, a kindertojásos meg még rosszabb :s
22/28 anonim válasza:
Örülök, hogy felnőtt, intelligens emberek vannak itt, és ezért mindenkinek átjött, amit mondani szerettem volna... xD
23/28 anonim válasza:
én örülnék neki, az sem baj, ha felébredek rá :) de ez talán tényleg úgy jó, hogy egymás mellett fekszetek a sötétben és mondod neki, hogy szereted, és szeretnéd, ha a felesége lenne, és eközben húznád az ujjára a gyűrűt :) nekem tetszene ez a verzió :) bár nálunk már megvolt, félig így :) úgyhogy én erről lecsúsztam, de nem bánom, így volt tökéletes :)
24/28 anonim válasza:
Mikor felébred biztos morcos lesz, h mért ébresztetted fel ilyen későn de mikor meglátja mit akarsz el fog szállni minden dühe.
25/28 anonim válasza:
Aha, és a kindertojásra visszasz×rod a csokid is? X)
26/28 anonim válasza:
Ez nagyon aranyos ötlet, én biztos örülnék neki.:)
27/28 ikszdéé31 válasza:
Én is nagyon örülnék egy ilyennek, előtte viszont tapogatóznod kellene, hogy szeretné-e, én a te helyedben megérnék egy közös ismerőst, h kérdezze meg, h mit szólna, ha esetleg eljegyeznéd, persze, megbizható embert kell keresned...
28/28 anonim válasza:
Esetleg reggel rácsodálkozhatnál, hogy hogyan került az ujjára a gyűrű. :-) Vagy ráfoghatnád, hogy annyira berúgott, hogy nem is emléxik rá. :-)
Na de komolyan: Jó ötlet, de tényleg a szemébe kellene nézned, neki meg a nyakadba ugornia, csók, meg ilyesmi. A kindertojit felejtsd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!