Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez jó módja az eljegyzésnek? (Azt hiszem kicsit egyedi ötlet)
én nő vagyok, személy szerint nem örülnék neki, mert nem tudnám átélni a pillanatot, hiszen nem is vagyok ébren. olyan, mintha kirekesztenél életem egyik fontos momentumából. mindenki másképp fogja fel, én így. plusz nekem ez így tényleg meggyűrűzés, mint a hattyúkat a Balatonnál. egyik reggel felébredek és a megkérdezésem nélkül van rajtam egy jel, mert te úgy döntöttél, h hozzád tartozom és lefoglalsz anélkül, h lenne szavam benne.
ettől függetlenül lehet, h a barátnőd imádni fogja az ötletet. szívből kívánom, mert az azt jelentené, h illetek egymáshoz. míg mondjuk mi ketten nem sokra mennénk együtt ;-))))
Lent a gyűrű a földön.felveszed.mondod neki:szivem ez a te gyűrűd???:D
Igen:D
Nagyon jó, hogy egyedien szeretnéd eljegyezni de ne felejtsd, hogy egy nőnek az eljegyzés egy életre szóló élmény amire mindig szívesen szeretne visszaemlékezni.
Szóval nem javaslom a kindertojásba, fogmosópohárba, tojásrántottába elrejtett karikagyűrűt.
Add meg a módját!!
Szerintem szuper ötlet!!!
majd azt meséli mindenkinek, milyen érzés volt, hogy reggel csak x idő után vette észre, hogy gyűrű van az ujján. (Ha férjem anno kindertojglival kért volna meg, sosem megyek hozzá, ezeréves és fantáziátlan)
Szappanozd be a gyűrűt valahogy.
Nem egyedi, pár hónapja olvastam ezen az oldalon.
A többség véleménye az volt, hogy paraszt dolog, mert a válasza nem is izgat, csak megbillogozod, amíg nincs magánál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!