Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hogy kérjem meg a barátnőm kezét?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kérjem meg a barátnőm kezét?

Figyelt kérdés

Ő nagyon érzékeny és romantikus típus, én viszont egyáltalán nem vagyok az.

Már sok helyen utánaolvastam, és egy leánykérést szervező cég honlapját is végigolvastam, de egyik sem győzött meg.

Mindenképpen kettesben egy romantikus helyen szeretném, mert mindig azokat a régi randijainkat emlegeti, mikor kettesben csináltunk valamit, meg hogy bárcsak olyan romantikus lennék, mint akkor, de túl "giccseset" sem akarok.

Tudnátok segíteni? Tippek, vagy hogy nektek mi jönne be?

Köszi előre is.

2012. márc. 26. 12:33
1 2
 1/15 tetris ***** válasza:
100%

Ha a kedvesed egy érzékeny lelkű, romantikus hölgy, akkor tedd már meg a kedvéért, hogy most az egyszer bevállalsz egy kis giccsességet is. Jaj, ha tudnád, mi nők mennyire imádjuk az ilyet! Egész életében örömmel emlékezne vissz rá.

Nem kell nagy körítés, elég, ha szépen letérdel elé, elmondod, hogy mennyire szereted, milyen nagyra értékeled, és szépen kéred, tiszteljen meg azzal, hogy a feleséged, és jövendő gyermekeitek anyja lesz.

Ehhez még jár egy csokor vörös rózsa, egy jegygyűrű, és egy üveg pezsgő.

Látatlanba megmondom, hogy asszonykád zokogva fog igent mondani!

2012. márc. 26. 12:37
 2/15 anonim ***** válasza:
Hol/hogyan ismerkedtetek meg?
2012. márc. 26. 12:49
 3/15 anonim ***** válasza:
53%

Romantikus vacsora otthon gyertyafénnyel, rózsával. Esetleg előtte mozi otthon elterelésképpen. Egy barát pedig addigra összedobja a vacsit. A terítés azért legyen a te dolgod. A gyűrűt piros dobozba tedd. Mondj pár mondatot, és tedd fel a kérdést.

Az első hozzászólónak meg ne higgy: nem minden nő szereti a romantikát és a giccset!

2012. márc. 26. 12:53
 4/15 A kérdező kommentje:

8 éve ismerkedtünk meg, az egyik barátom haverja volt. Interneten beszélgettünk egy darabig, aztán elhívtam, hogy találkozzunk élőben is, mert nagyon szimpatikus volt és nagyjából a harmadik randin jöttünk össze.

Akkor 16 évesek voltunk.

Tél volt, úgyhogy hóembert építettünk, hógolyóztunk, forrócsokizni mentünk.

2012. márc. 26. 13:05
 5/15 anonim ***** válasza:
78%
Kirándulás mondjuk? Valami szép helyen, csak ti ketten, letérdelsz, hozzám jönnél-e feleségül, ennyi. Sztem már attól meg lesz hatva, hogy kettesben vagytok és szép a hely. Most még szép is az idő :). Ez sztem nem gicces, de mégis megvan az ünnepi hangulata (azért otthon semmi körítéssel kicsit snassz lenne)-én ennek örülnék leginkább, és azt hiszem, nem vagyok egy kifejezetten nyálas-giccsimádó lány (pl. az étteremben mások előtt-kategóriás lánykérésektől rázna a hideg).
2012. márc. 26. 13:18
 6/15 anonim ***** válasza:
8%
Nem akarlak lebeszélni semmiről, de én nagyon megszívtam a házasságommal. Előtte az asszony egy bűbáj volt, utána meg gyorsan kimutatta a foga fehérjét... Biztosan nem követném egy mégegyszer ugyanazt a hibát. A házasság nem tesz jobbá, mássá, egyszerűen csak egy családjogi aktus, egy csomó cécó és kidobott pénz. Ha valóban szeretitek egymást, semmi szükségetek rá.
2012. márc. 26. 15:19
 7/15 tetris ***** válasza:
89%
Utolsó, te nagyon megkeseredett ember vagy, ne vedd már el mások kedvét is a házasodástól csak azért, mert számodra egy nagy csalódás volt. Nem mindenki járt így, mert vannak boldog házasságok is! Az övéké biztos az lesz, mert nagyon szeretik egymást, régóta együtt vannak. Házasodjál csak meg kedves kérdező, akármennyire is romantikus a természeted, vagy nem az, de szeresd azt az asszonykát teljes szivedből, és legyen rengeteg sok égedelem rossz gyereketek, szép nagy házatok, autóitok, rengeteg pénzetek! És legyetek nagyon-nagyon boldogok!!!!!!!
2012. márc. 26. 17:26
 8/15 anonim ***** válasza:
55%

"Az első hozzászólónak meg ne higgy: nem minden nő szereti a romantikát és a giccset!"

Lehet hogy nem mind, de a nők 99%-a biztos!!! Már ami a romantikát illeti.

2012. márc. 27. 00:16
 9/15 anonim ***** válasza:
Kérdező! Előre is sok boldogságot kívánok.
2012. márc. 29. 10:22
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

"Az első hozzászólónak meg ne higgy: nem minden nő szereti a romantikát és a giccset!"

Kár, hogy ez volt az első mondata a kérdezőnek, kár volt ilyet beleszólnod.

Kérdező: mindenképp valami romantikus programot találj ki, ha ezt szereti a párod. De ne a sablonos séta legyen, vagy vacsora...menjetek el olyan helyre/olyan programra, ami előtte még nem volt. Pl. ha nem voltatok még hajókázni, menjetek el. Itt van hozzá a jó idő is (mondjuk most épp pár napig szeles idő lesz sajnos). Aztán amikor épp úgy látod, hogy alkalmas, akkor fordulj oda hozzá, mondd el neki mennyire szereted, és stb. stb., utána jönni fog minden magától. :) Csak ne tervezd agyon, mert úgyse fog olyanra sikerülni.

Sok boldogságot, és ne hallgass azokra, akik le akarnak beszélni! Mindenkinek joga van dönteni a saját életéről és boldogságáról, attól, hogy valakinek tönkremegy a házassága, attól még másnak lehet boldog élete!

2012. márc. 29. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!