Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Miért olyan nehéz nektek, hogy egy tényleg komoly kapcsolatban megkérjétek a lány kezét? Ennyire szörnyű dolog ez?
Figyelt kérdés
Pl. lassan 7 éve leszünk együtt, most végeztük el a sulit. minden harmonikus és jó köztünk. de én mér régóta vágyom rá, hogy megkérje a kezem. de ő addig nem akar eljegyzést, amig nem lesz pl lakás. Szerintem egy gyűrű az érzelmi gesztus, és nem egyből esküvőt(lagzit) jelent. Szóval miért nem lehet eljegyzés?
Most nem konkrétan az én esetemre várok választ, hanem általánosságban, ezt csak példaként irtam, hogy kb ilyen esetben.
(olyanok válaszát most mellőzném, akik 20 év alattiak egy éve együtt vannak a párjukkal, és még nem kérték meg a kezüket, és most ez olyan halál fontos nekik)
2009. jún. 9. 21:45
21/26 anonim válasza:
Szerintem nem szörnyűnek tartják sokan, hanem feleslegesnek.
22/26 anonim válasza:
Nekem a pasi ismerőseim jobban vágytak a házasságra mint a lány ismerőseim. Legjobb barátnőmet a pasija zaklatja, hogy házasodni, gyereket akar, de a lány még nem. Szerintem az ilyesmi nem a nemektől függ, ki mit akar. Én is lány vagyok, de nincs ez a házasság parám. 2 szer kérték meg a kezem, kétszer mondtam nemet, mert nem akarok 5 év múlva elválni, komolyabbnak gondolom ezeket a dolgokat ennél.
23/26 anonim válasza:
Arra azért kíváncsi lennék, ha az lenne a szokás, hogy a csajok kérik meg a pasik kezét, hogy mi lenne. Szerintem ugyanilyen vonakodással menne az is.
24/26 anonim válasza:
Szerintem, ha már házasságról, gyerekről van szó, akkor az a gyűrű nem sokat jelent. Ha a lány szeretné akkor miért ne. Én eddig azt mondtam, hogy nem akarok férjhez menni, de amióta megszületett a közös gyermekünk (3 éve vagyunk együtt, 3 hónapos a babánk) igenis jól esne ha hazaállítana egy gyűrűvel. Mi most költöztünk össze a szülés előtt. Gondoltam valami gasztus jön majd mikor hazajöttünk a kórházból, de semmi. Az a gyűrű agy jele lenne annak, hogy igenis szeret, és együtt képzeli el a jövőt.
25/26 A kérdező kommentje:
még nem történt semmi fejlemény, bár tegnapelőtt volt a szülinapom, azt gondoltam, hogy nem akarja semmi ilyen alkalomhoz kötni. Viszont két hét múlva lesz a 7.évfordulónk, remélem beteljesül a vágyam. Drukkoljatok légyszi...
2009. jún. 20. 20:33
26/26 anonim válasza:
Pontosan ennyire szörnyű. Miért? Azért, mert egy férfi nem úgy gondolkodik, mint egy nő. Én pl 10+ éve élek együtt az élettársammal, három gyerekünk van. A kapcsolatunk elején kikérte magának, hogy ő már elvált egyszer, anyagilag mindenkinek végromlás volt, csak az ügyvédeknek nem, úgyhogy hagyjuk ezt a nősülősdit. Mondom - király! Hat-hét év után kitalálta, hogy ugyan házasodjunk már össze.. HÁT NEM. Azért nem, mert így ha valami bajom van, fogom a kis motyómat, és tipli! És nincs per, nincs veszekedés, semmi, csak a "viszont látásra"! Nyilván (tekintettel a gyerekekre) nem fogok lelécelni, de így legalább az elméleti lehetőségem megvan rá. A szabadság látszata, és ez nekem nagyon fontos - ugyanis a ketrec így is megvan, benne ülök, de az ajtaja nyitva van! Valószínűleg a pasiddal is ez lehet az ábra. Mondanám, hogy erőltesd nyugodtan, de felesleges. Egyébként ebben a helyzetben NEM LEHET jó tanácsot adni. Semmi sem jó. Sem az ha hagyod (neked) sem az ha erőlteted (neki). Várni kell egy kicsit. Egyébként ha hirtelen véletlenül terhes lennél, sokkal jobb eséllyel hajtaná magától a fejét a hurokba.. De nagyon szemét módszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!