Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mit szólnátok egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok egy ilyen lánykéréshez?

Figyelt kérdés

[link]

Csak én találom betegesnek és gusztustalannak?

2012. márc. 7. 12:12
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem, hogy miért olyan drágák ezek. Elolvastam párat, ingyen lehet biztosítani az ilyesmi helyszíneket, főleg ha pár barát segít.
2012. márc. 10. 12:04
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Azért lefizetni egy orvost vagy egy rendőrt, hogy ezért a hülyeségért megcsúfolja a hivatását gondolom elég sokba kerül...
2012. márc. 10. 13:25
 23/29 anonim ***** válasza:
jujj, ez szerintem eléggé cinkes... és sok ősz hajszálat okoz a nőnek. én grimaszolnék, ha valaki így kérne meg...
2012. márc. 10. 13:39
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

Mekkora hülyeségek! Nekem ez tetszik a legjobban XD

[link]

Bár én megfejelném azzal, hogy a jövendőbeli vőlegény és az ara együtt ugrik és zuhanás közben kérdezi meg a pasas, hogy hozzá menne-e?

Zuhanásss

Jani: Marii!! Hozzám jönnél feleségül?

Mari: Mivaaan???!!!

Jani: Hozzááám jössz feleségül??!!!

Mari: Úr Isten Jani!! Nem is tudom!!

Jani: HA nemet mondasz nem nyitom ki az ernyőt!!!

Mari: Jáááj Úr Isten! Segítség!Segítség!!!

Jani: Szóóval mit mondasz??!!!

Mari: Jól van!

Jani: Hogy mi?

Mari: IGEN IGEN IGEN! Csak nyisd már azt a k*rva ernyőt!!!

Madzag meghúz

Jani: Hupsz.

Mari: Mi a fa.sz van már? Mondom, hogy igen, csak nyisd már ki!!!

Jani: Nem nyííílik!!!

Mari: ÁÁÁÁÁÁ! Segítség!!Segítség!!!ÁááááááH

JAni:Bassza meg! Megdöglünk! Ááááh!

Mari: Miattad halunk meg!!! Nem voltál képes egy szál rózsát hozni ba.zdmeg??!!! ÁÁÁHH!!

Jani: Fogd be a pofádat!!

Mari: Utállak! Dögölj meg!

Jani: Ha én megdöglök, te is megfogsz!!!

Mari: ÁÁÁÁH!!!

Jani: ÁÁÁÁH!!

Placcs...

The End

23N

2012. márc. 10. 15:12
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

Az sem egészen normális, akinek ez egyáltalán eszébe jutott.

Én egy ilyen lánykérésre nemet mondanék. De utána beutaltatnám a nem normálist egy kasztrálásra.:)

2012. márc. 10. 15:48
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem normális, aki így kéri meg a párja kezét (kivéve, ha az illető lány klinikai eset)... alapjáraton utálom, ha vki ilyen komoly dologgal viccel és ilyen félelemben tart csak heccből. Szeretem az egyedi dolgokat, de mindennek van határa...
2012. márc. 10. 16:32
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez az orvosos elég durva.Én el sem jutnék a lánykérésig,mert ahogy meglátnám az orvos sápadt arcát,sokkot kapnék és lehetne ápolni.Nem bírom az ilyeneket.
2012. márc. 10. 18:51
 28/29 anonim ***** válasza:
79%
tényleg beteg dolog lenne, ha a lánykérésnél derülne ki, hogy egész addig egy humortalan, érzéketlen és közhelyes emberrel voltam együtt... :D
2012. márc. 13. 18:26
 29/29 anonim ***** válasza:

Ez szerintem is nagyon gusztustalan, és ráadásul én OCD-s vagyok (egyfajta pánikbetegség), és a legnagyobb félelmem, hogy a párom beteg lesz, szóval, ha ilyet csinálna, először kapnék egy pánikrohamot, el sem jutnánk a gyűrűig sem, mert már a váróban elájulnék, és fulladoznék. Hát, ha még az orvost is meglátnám, át is vihetnének a pszichiátriára...

Nemet mondanék, miután magamhoz tértem, és leordítanám a fejét, hogy miért szórakozik így velem. Ráadásul ennyi pénzért...

Ez nagyon beteg.

2012. ápr. 5. 14:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!