Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok egy ilyen lánykéréshez?
Mekkora hülyeségek! Nekem ez tetszik a legjobban XD
Bár én megfejelném azzal, hogy a jövendőbeli vőlegény és az ara együtt ugrik és zuhanás közben kérdezi meg a pasas, hogy hozzá menne-e?
Zuhanásss
Jani: Marii!! Hozzám jönnél feleségül?
Mari: Mivaaan???!!!
Jani: Hozzááám jössz feleségül??!!!
Mari: Úr Isten Jani!! Nem is tudom!!
Jani: HA nemet mondasz nem nyitom ki az ernyőt!!!
Mari: Jáááj Úr Isten! Segítség!Segítség!!!
Jani: Szóóval mit mondasz??!!!
Mari: Jól van!
Jani: Hogy mi?
Mari: IGEN IGEN IGEN! Csak nyisd már azt a k*rva ernyőt!!!
Madzag meghúz
Jani: Hupsz.
Mari: Mi a fa.sz van már? Mondom, hogy igen, csak nyisd már ki!!!
Jani: Nem nyííílik!!!
Mari: ÁÁÁÁÁÁ! Segítség!!Segítség!!!ÁááááááH
JAni:Bassza meg! Megdöglünk! Ááááh!
Mari: Miattad halunk meg!!! Nem voltál képes egy szál rózsát hozni ba.zdmeg??!!! ÁÁÁHH!!
Jani: Fogd be a pofádat!!
Mari: Utállak! Dögölj meg!
Jani: Ha én megdöglök, te is megfogsz!!!
Mari: ÁÁÁÁH!!!
Jani: ÁÁÁÁH!!
Placcs...
The End
23N
Az sem egészen normális, akinek ez egyáltalán eszébe jutott.
Én egy ilyen lánykérésre nemet mondanék. De utána beutaltatnám a nem normálist egy kasztrálásra.:)
Ez szerintem is nagyon gusztustalan, és ráadásul én OCD-s vagyok (egyfajta pánikbetegség), és a legnagyobb félelmem, hogy a párom beteg lesz, szóval, ha ilyet csinálna, először kapnék egy pánikrohamot, el sem jutnánk a gyűrűig sem, mert már a váróban elájulnék, és fulladoznék. Hát, ha még az orvost is meglátnám, át is vihetnének a pszichiátriára...
Nemet mondanék, miután magamhoz tértem, és leordítanám a fejét, hogy miért szórakozik így velem. Ráadásul ennyi pénzért...
Ez nagyon beteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!