Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok egy ilyen lánykéréshez?
Az én párom orvosis, de én kiakadnék egy ilyen lánykéréstől...:-S
A betegséget, tragédiát hagyjuk ki az ilyen alkalmakból. Van ami talál, van ami egyáltalán nem. Ez az utóbbi kategória.
Egyrészt, miféle szívbetegség az, amit röntgeneznek, úgy őszintén?
Másrészt, elküldeném az anyukájába, azzal szórakozzon de komolyan! Ilyen érzéketlen emberhez, aki képes a frászt hozni rám ezzel, biztos nem mennék hozzá!
Ki volt az a beteg állat aki ezt kitalálta, és ki az a még betegebb, aki ezt meg is csinálja??
Jó ég!
véleményem már leirtam a 6os hozzászólásban
Már fennvan jóideje ez,tehát van rá igény ezek szerint,ahogy a többire is...eszem megáll,hova süllyedünk...
mutattam páromnak,annyit mondott: na ilyet soha,de a többit se,ennyi pénzből inkább elvisz egy hosszúhétvégére valahova.
Még az hogy ízléstelen és undorító az egy dolog, de ez zsarolásnak minősül! Ha nem jössz hozzám feleségül, szívbetegségben meghalok. Milyen hülyeség már?!
Amúgy meg az orvosoknak bőven van jobb dolguk, mint ilyen hülyeségekkel foglalkozni, tehát alapból nem értem, hogy gondolja ez a cég, hogy majd ők elintézik. Egyik orvos se menne bele ilyesmibe, nem hülyék ők se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!