Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mit szólnátok egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok egy ilyen lánykéréshez?

Figyelt kérdés

[link]

Csak én találom betegesnek és gusztustalannak?

2012. márc. 7. 12:12
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

Az én párom orvosis, de én kiakadnék egy ilyen lánykéréstől...:-S

A betegséget, tragédiát hagyjuk ki az ilyen alkalmakból. Van ami talál, van ami egyáltalán nem. Ez az utóbbi kategória.

2012. márc. 7. 20:01
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk megnézegettem a többi "csomagot" is, amit kínálnak, hát nagyrészt egyik se tetszik. A piknikezős talán, de akkor már ne egy felbérelt cég szervezze meg, hanem Ő, ésa repülő körözés se hiányozna, mert nem transzparenseket akarok látni, hanem tőle hallani azt a mondatot... :)
2012. márc. 7. 20:24
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt, miféle szívbetegség az, amit röntgeneznek, úgy őszintén?

Másrészt, elküldeném az anyukájába, azzal szórakozzon de komolyan! Ilyen érzéketlen emberhez, aki képes a frászt hozni rám ezzel, biztos nem mennék hozzá!

Ki volt az a beteg állat aki ezt kitalálta, és ki az a még betegebb, aki ezt meg is csinálja??

Jó ég!

2012. márc. 7. 20:34
 14/29 anonim ***** válasza:
100%

véleményem már leirtam a 6os hozzászólásban

Már fennvan jóideje ez,tehát van rá igény ezek szerint,ahogy a többire is...eszem megáll,hova süllyedünk...

mutattam páromnak,annyit mondott: na ilyet soha,de a többit se,ennyi pénzből inkább elvisz egy hosszúhétvégére valahova.

2012. márc. 8. 08:04
 15/29 anonim ***** válasza:
78%

Még az hogy ízléstelen és undorító az egy dolog, de ez zsarolásnak minősül! Ha nem jössz hozzám feleségül, szívbetegségben meghalok. Milyen hülyeség már?!

Amúgy meg az orvosoknak bőven van jobb dolguk, mint ilyen hülyeségekkel foglalkozni, tehát alapból nem értem, hogy gondolja ez a cég, hogy majd ők elintézik. Egyik orvos se menne bele ilyesmibe, nem hülyék ők se.

2012. márc. 8. 09:12
 16/29 anonim ***** válasza:
hát ez nagyon gáz, szerencsére az orvosok nem érnek rá ilyen baromságokra...
2012. márc. 9. 00:08
 17/29 anonim ***** válasza:

nem semmi ez az oldal, van még egy, ami majdnem ilyen rossz :D

[link]

2012. márc. 9. 00:14
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Coralie, na igen. Kb. az lenne az érzésem, hogy biztos tervezett valami jó lánykérést, de a rendőrök elszúrták.
2012. márc. 9. 02:15
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Hű, most nézem az orvosinak is az árát! Igazából ez jó módszer lenne arra, hogy nemet mondhassak egy idiótának, aki nemcsak a frászt hozza rám lánykérés címszóval, de egy rakás pénzt is rákölt. Igazi bizonyítékai annak, hogy jobb megszabadulni tőle.
2012. márc. 9. 02:17
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Ez az egész mesterséges lánykérés gagyi. Ha valaki eljut odáig hogy össze szeretne házasodni valakivel, akkor már legyen benne annyi önállóság és kreativitás, hogy nem kér meg rá egy céget, hogy még az ötletet is ők adják.
2012. márc. 10. 11:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!