Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megszeretném kérni a barátnőm kezét, de hogyan?
piknik,séta,természet,romantika,letérdelsz,megkéred
étterem,vacsi,pezsgő,vörös rózsa,elegáns dobozka a gyűrűnek,tapsoló egyéb vendégek
ágyban párnák közt csak úgy spontán
szülőktől kéred el (ezzel óvatosan,én sikitva menekülnék ettől)
4-es, szerintem semmi közöd ahhoz, hogy egy éven belül házasodnak-e vagy sem. Nyílván nem 5-10 évet várnak az esküvővel, de most mi van, ha nem jövőre, csak mondjuk 2-3 év múlva lesz eljegyzés. A kapcsolatuk megérett, érzi a ffi, hogy a nő mellett szeretne megöregedni és ezt ki is szeretné jelenteni. Nem érzem mi baj ezzel?!
Amúgy én egy kiránduláson tudnám elképzelni, meglepetésszerűen, letérdelsz, megkéred, csók :D
Gratulálok:)
Akár egy vacsora közben vagy egy szép helyen is megkérheted a kezét. És addig járjatok jegyben amíg jól esik :)
Barátnőmék 5 éve járnak jegyben, szeretnének esküvőt, de nem ilyen két tanúsat, hanem rendesen lagzival, meg amivel szokás, de még gyűjtögetniük kell rá.
Szia
Ezen az oldalon van pár jópofa ötlet. Igaz, elég sokba kerül de emlékezetessé teheted vele ezt a leánykérést. [link]
Nekem személy szerint a moziban levetített saját kis videó az életetekről nagyon kedvesnek tűnik, csupán az olvasása alatt is meghatódtam. És hány nő mondhatja el magáról, hogy ilyen nagyszabású módon kérték meg a kezét?
Viszont akárhogy is döntessz, egy dolgot tanácsolnék, ne csak annyit mondj "Hozzámjössz feleségül?" vagy "Leszel a feleségem?". Fejtsd ki pár szép mondatban az érzelmeidet (különösen akkor lesz nagy hatása, ha amúgy nem szoktál érzelgősködni) és akkor tutira sírás lesz belőle. És ami még jobb, még ha ügyetlenül/akadozva/elbénázva vagy bárhogy is "elrontod", még cukibb lesz az öszhatás.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!