Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek össze fog ez így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek össze fog ez így jönni a páromnak?

Figyelt kérdés

A párom elvileg holnap szeretné megkérni a kezem.

Biztos vagyok benne, mivel kénytelen volt szándékait elárulni: nem tudta kideríteni a gyűrűméretem :)

A gond az, hogy mivel csak tegnap utalták a fizetését, biztos hogy még semmit nem intézett el. Most gondolom veszettül rohangál gyűrű után, helyfoglalás étterembe, stb.

Nekem teljesen ráérne a dolog (bár nincs mit tagadni rajta, nagyon várom :)), de ha ő a fejébe vette már az időpontot, ahhoz fog ragaszkodni. Pláne így, hogy kénytelen volt vallani, a kitűzött időpontot meg már csak azért is tudom, mert régóta célozgat, hogy nagy tervei vannak valentinnapra.

Félek hogy semmi nem jön össze a végén, és teljesen magába roskad.

Szerintetek sikerül ilyen későn, ráadásul ilyen forgalmas időpontban összehozni neki ezt az egészet?

Ha nem, mi a fenével tudnám megvigasztalni? :/

2012. febr. 13. 15:42
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Hál'Istennek sikerült kora délutánra egy fontos programot beszerveznem magamnak, így lesz ideje vásárolgatni meg asztalt foglalni, ha tényleg ilyesféle tervei is vannak.

Nem mormogott érte, kapott az alkalmon, úgyhogy megint az utolsó pillanatra maradt minden :D

Aztán mire végzek, már csak ő is elkészül mindennel amit kitalált :)

A válaszokat pedig köszönöm, mert látom, még nem tettem meg :)

2012. febr. 13. 17:37
 12/16 anonim ***** válasza:

Majd ird le hogy mi lett végül :)

és ha mégsem gyűrűvel áll lő,ne szomorkodj,idő kérdése csak

2012. febr. 13. 19:42
 13/16 anonim ***** válasza:

Ritkán mondok ilyet,de végre egy szimpatikus kérdező. :) Szerintem megoldja holnapig.Az asztalfoglalás csak egy telefon,a gyűrű kiválasztása már nehezebb,de gondolom ismeri az ízlésed és persze az anyagi korlátokat,ez rendesen le szokta szűkíteni a kört.

Kéz és lábtörést holnapra! :)

2012. febr. 13. 22:47
 14/16 anonim ***** válasza:
az én párom sokáig kereste a megfelelő gyűrűt,de egy nap alatt szerintem simán megtalálja a neked való gyűrűt és asztalt is foglalhat valahol csak hát húzós lesz:D
2012. febr. 14. 12:32
 15/16 anonim ***** válasza:

Szia! Meg volt a Valentin napi lánykérés?

Mi úgy terveztük,hogy gyűrű,kettesben eljegyzés,és ennyi! Nem szeretnénk ebből nagy dolgot csinálni!

2012. febr. 15. 13:06
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Na mi volt?
2012. febr. 16. 07:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!