Milyen egyszerű, könnyen elkészíthető vacsit üssek össze holnap estére, a páromnak?
Évfordulóra lenne meglepi.Még sosem főztem neki(csak sütöttem),mert az az igazság,hogy nem nagyon konyítok hozzá.Csak fehér hús jöhet szóba,ha olyat írnátok.
Köszönöm a válaszokat! :)
Szerintem 4-6 szelet rántott husi elkészítésétől még nem leszel olajszagú, max. 2 adagban ki tudod sütni. Vegyél hozzá pulykamellet, abból finom. Előre be tudod panírozni, és frissen sütni. Rizi-bizit, vagy vajjal-tejföllel kikevert krumplipürét, + valami savanyúságot adsz mellé. Nem telik a sütés max. 10-15 percbe.
Vagy:
Vásárolj csirke combot, szárnyat, mellehúsát, főzz belőle egy kis finom pörköltet = hagymát és zöldpaprikát üvegesre pirítod kevés zsíron (olajon), belerakod a husit, alaposan átforgatod benne, majd törtpaprikával megszórod és annyi vízzel felengeded, hogy kb. 3/4 részig lepje el a víz. Tegyél bele sót. Ha felforrt, vedd takarékra. Főzés közben néhányszor forgasd át, ha kell még önts rá vizet. Ha nem akarsz (tudsz) hozzá nokedlit, főzhetsz tésztát, vagy rizst is. Ezzel sincs sok gond.
Szép estét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!