Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aranyos ez a képeslap? A páromnak még ezt küldeném, egy éve jöttünk össze. Tetszene neki?
2009. aug. 8. 23:00
1/11 A kérdező kommentje:
20L vok
2009. aug. 8. 23:01
4/11 anonim válasza:
Sztem nagyon gicces, pedig lány vagyok.
5/11 anonim válasza:
Szerintem is giccses, és én is lány vagyok.. Ráadásul fiatalabb, mint te.
6/11 anonim válasza:
A szöveg rajta szép:), de a többi nekem se tetszik...giccses, meg nem is olyan szép az a maci...
18/L
7/11 anonim válasza:
Elég ízlésetelen, valahogy "túl sok"... Ha ezt egy 16 éves lány így gondolja, akkor hogy gondolhatja egy pasi...:S
8/11 anonim válasza:
Kicsit olyan gagyi...
Pl minek a felső sarokba az a rondasok szív? Az ok, hogy szív, de annyira csúnya az ott.
A betű színe arany helyett lehetne valamilyen lágy piros, hogy illjen a képeslap színvilágához és még sorolhatnám:)
9/11 anonim válasza:
a szöveg teljesen ok csak a képekkel van bibi nem is kicsi...
25/f
10/11 anonim válasza:
a szoveg oke, bar azz en pasimnak nem tetszene. de izlesek es pofonok. ha romantikusabb, "lagyabb" a baratod, akkor a szoveg jo lesz. a kep viszont giccses es izlestelen. valassz egy egyszerubbet es szebbet.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!