Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell így elrontani az alkalmat?
Figyelt kérdés
Párom tegnap megkérdezte, hogy ha megkérné-e a kezem, igent-mondanék-e. Majd megjegyezte, hogy valentinnap meglepetés vár.
Ez most picit rosszul esett. Teljesen elrontotta a hangulatát az egésznek. És így hol a meglepetés? :)
Ráadásul nem is vagyok valentinnapos, egy normális hétköznapot jobban feldobott volna :)
2012. febr. 8. 08:57
11/15 anonim válasza:
előző vagyok, amúgy meg, szerintem lehet hogy a 2 dolog nem függ össze. lesz meglepetés valentinkor, és amjd máskor megkéri a kezed - erre is készülj fel.
ne legyél házsártos :)
nem úgy jár az agya, ahogy a tiéd, és akkor mi van az a lényeg, hogy szeret. ha morgolódsz mindenen, csak elmarod magad mellől...
12/15 anonim válasza:
én megértelek :) én is nagyon szerettem volna, ha totál meglepi lesz az eljegyzés. Sőt, néha már én voltam a bunkó, hogy mondtam :) viszont két héttel előtte már voltak jelek, meg tudtam, hogy mi fog következni, viszont mégis elsírtam magam, amikor megkaptam a gyűrűt. Nekünk a 4. évfordulón volt a lánykérés, előtte sokat hallgattam, hogy majd most, meg majd akkor. úgyhogy sejtettem, reménykedtem, de nem igazán számítottam rá. és azért sírtam el magam, mert mégis meglepetés volt, hogy tényleg megkérte a kezem :)
13/15 anonim válasza:
Azért érdekelne, milyen szempontok alapján pontozták le a nyolcas válaszom...
14/15 anonim válasza:
érdemes ilyeneken agyalni,meg problémát találni..komolyan.tudod kinek kellenél..
15/15 anonim válasza:
na megkérte a kezed vagy sem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!