Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ido egyuttjaras utan kerte meg a parod a kezed?
Azt szokták lepontozni, akit nagyon fiatalon (18-20 évesen) jegyeztek el, vagy akit nagyon későn, vagy kevés idő után vagy sok idő után.. Mert az nem ideális... egyesek szerint..
Úgyhogy én is várom lepontozást, mert kettő is igaz rám.. :/ (19 évesen, 4 hónap után..)
A 20/L
Kedves (21es asszem)
Lehet igazd van, de a kérdés arra irányult, hogy kit és mikor.
Másrészt mindenki tisztességesen válaszolt a kérdésre.
Jön egy ember és megítéli, hogy hasznos volt e az én családi kapcsolataimban, hogy 18 vagy 28 évesen jegyeztek el? Semmi köze ennek a kérdéshez. De mivel a kedves lepontozó félig agyhalott és irigy biztos nem fogja ezt fel.
Én sem értem miért kell azt lepontozni, akit hamar jegyeztek el. Engem mindig lepontoznak emiatt....
És akkor mi van, ha 1 hét vagy 10 év után történik? Nem mindegy? A kérdésre adtam választ, és nem mondtam, hogy másnak is úgy kell csinálnia....
A másik ilyen, a mikor született az első gyerek?
Engem amiatt is állandóan lepontoznak... 2. évfordulónk előtt 2 nappal született. És?
koszonom MINDENKI valaszat!
megjegyzem,en nem pontoztam le senkit,minden valaszt ertekelek.:)
A valaszokat olvasva mar ugy szeretnem,ha a parom megkerne! Masfel eve vagyunk egyutt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!