Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik ruha legyen es utana hova menjunk?
Most koltoztunk kulfoldre, es ugy dontottunk ezert gyakorlatilag lenullazzuk az eskuvo koltsegeit, hisz a hivatalos papirok beszerzese igyis tul sokba kerult. Nem lesz se templomi,de meg csak vendegek se lesznek,mi ketten alairjuk es kesz. Viszont ruhank se valami tul sok van meg,gondoltam veszek valami egyszeru feher ruhat itt(mert otthon nem talaltam,mielott kijottunk megfelelot),tudjatok olyan sima feher, egyszeru, nem habos-babos, inkabb kicsit hivatalosabb, es szebb. Ugy ereztem megerdemlem a feher ruhat, O volt az elso ferfi, akivel evekig tarto kapcsolatom alakult ki,nincs gyerekunk,fiatalok vagyunk(en 25, o 30). Viszont ezt is elvettem,itt ez van olyan draga,mint otthon a meregdraga habos-babos,raadasul faznek is benne most. Igy a meglevokbol dolgozom, 3 opcio lehetseges:
1. Kis kosztum,fekete nadraggal es hosszu szaru lapos csizmaval, de ez nekem olyan,mintha egy temetesre mennek.:S
2. Kis kosztum vagy valami csinosabb felso, szurke-fekete szoknyaval (egy szoknyam van itt), hosszu szaru lapos fekete csizmaval. Na,most ha a felsom vilagosabb is, akkor az ugy valahogy nem passzol,es ismet olyan titkarnos,temetos emlekeim lennenek errol.
3. Talan ez tunik a legmeredekebbnek,mert az elozoek,legalabb "unnepelyesebbek" valamennyire, de azoktol egyelore kiraz a hideg. Ez meg talan kicsit furcsa lenne, esetleg 0? Farmer, valamilyen szines felso vagy feher, es ugyanaz a csizma.
Vehetnenk csak emiatt uj ruhat,de csak emiatt nem akarok,raadasul most uj ruhara se nagyon szabadna kolteni,epp eleg dolog van,amit meg kell vennunk a lakasba,mivel repulovel jottunk,igy alig van valamink.
Ti melyiket valasztanatok?
Masik fontos kerdes: Ugy dontottunk,ha mar nincs semmi,akkor utana csinalunk valamit kozosen.
A: Elmegyunk egy hotelbe,semmi extra,nem hiszem,hogy wellnesre gondolt,bar az lenne a legjobb. Ez sajnos a legkevesbe valoszinu,mert mikor meg tervezgettunk,akkor nem gondoltuk,hogy tenylegesen ennyi sok kis dolog viszi majd el a penzt,es ez kerulne a legtobbe.
B: Elmegyunk egy hangulatos,nem 5 csillagos,de egy jobb etterembe.
C: Valami jatekos program kozosen....Esetleg tobb kicsi,mozi, veszunk valami aprosagot,elmegyunk tekezni,vagy akarmi. Erre varnam meg az otleteket,ha valami jobb eszetekbe jut.:)
Orulnek,ha irnatok egy szamot,es egy betut,hogy nektek melyik a legszimpatikusabb,indoklassal. Esetleg valami jo otlet a ruhara(ujakat most nem szivesen vennek,vagyis szivesen,de..), illetve a "C" pontra varok kretiv,mokas,romantikus otleteket!:)
Koszonom nektek!
Koszi!:) Ez jo otlet,ezt meg tudnank is hozni,csak pocak nelkul.:) Lehet ez lesz, vagy ehelyett egy szines vastag felso,persze egy trendibb,az mennyire "gagyi" ilyen helyen? Lehet nagyon nem odaillo,de itt meg a futott termekben is a hideg raz ki...valoszinuleg farmerbol is vagy viszem a csini feszulost,de akkor ala egy vastag itteniek altal melyen prefelalt "also" nem megy,es fazni fogunk,vagy meglesz az also,de hat akkor...
Igazabol nem a fazas miatt kenyeskedem,csak tenyleg ez alatt a par het alatt is az osszes egeszsegugyi problema elojott(komolyabb is,nogyogyaszati,belgyogyoszati), ami csak eljohet,ettol az idojarastol,raadasul ugy,hogy mindig be voltunk oltozve,es a szabadban maximum fel orat toltottunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!