Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire számítsak? Már majdnem 4 éve együtt vagyok a barátommal.2 éve együtt lakunk, de még gyűrű sincs. Szerintetek ő komolyan gondolja a kapcsolatunkat?
Figyelt kérdés
Egyre többen kérdezik, hogy mikor lesz eljegyzés. Eleinte idegesített, de rájöttem, hogy már tényleg ideje lenne. Én 21L, ő pedig 26.2012. jan. 13. 10:12
21/21 anonim válasza:
Nem tudom, mit tervezel ezzel a fickóval, de ha 4 év alatt nem mutatott rá hajlandóságot, hogy elvegyen, már nem is fog, ez tuti. Akkor nem vesz el egy pasi, ha bekényelmesedett. Így is megkapja tőled a meleg kaját, a teste-lelke ápolását, tiszta kecót, minek venne el? Az a kulcsszó, hogy kényelem. Max. ha kierőszakolod meg kihisztized mint egyes válaszolók tették, akkor fog megkérni, de csak hogy békét hagyj már neki végre. Abban nem nem sok köszönet lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!