Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Én lennék gyerekes, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én lennék gyerekes, vagy tényleg nagyok az elvárások?

Figyelt kérdés

22 éves lány vagyok, párom 25. Több, mint 3 éve vagyunk együtt, 2 és fél éve össze is költöztünk. Jól megvagyunk, soha nem tartottunk szünetet, semmi ilyesmi. A családunk és a barátaink is többször megjegyezték, hogy milyen jó, hogy mi ennyire jól megvagyunk. Többször célozgattak is rá, hogy lehetne már eljegyzés, ezt inkább a barátainktól hallottuk.

Szerintetek gond az, ha mi erre nem is gondoltunk még? Kicsit korainak tartjuk a dolgot. Rendben, hogy már nem tinik vagyunk, de azért az eljegyzés egy igen komoly dolog.

2012. jan. 7. 05:29
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :) Pontosítanék, mert kicsit sarkosan fogalmaztam. Csak olyan szempontból beszélgettünk róla, hogy majd de jó lenne. De időpont meg hasonlók nem kerültek szóba. Én majd szeretnék családot, gyereket, és lehetőleg tőle, de még nem most, pár év múlva. :)
2012. jan. 7. 15:50
 12/19 anonim ***** válasza:
Elozo válaszolonak.Igazad van, talán tényleg van bennem kis keseruség is de én is hasonlo helyzetben vagyok.Most lettem 27éves és unom hogy rágják a fulemet hogy de mikor méssz már férjhez, vénlány akarsz lenni?:-)Párom van de pillanatnyilag még az osszekoltozést probáljuk megoldani a tobbi majd jon utána.Nem értem miert kéne úgy éreznem hogy valamirol lemaradtam
2012. jan. 7. 16:19
 13/19 fúróferkó ***** válasza:

Kedves #12! Azért van benned keserűség ,mert a lelked mélyén a játszótér közelében járva,de szívesen magadhoz szorítanád a sajátodat.De a tehetetlenség és a kegyetlen versenykényszer ,amit a 27 éved alatt beléd sulykoltak

( először diploma,egzisztencia,világlátás,saját otthon,48 db legújabb elektromos kütyü birtoklása )saját nyugtatásodra csak annyit enged mondani: "nem értem ,miről miről maradnék le".A közvetlen környezeted ,nem az észosztókra gondolok,hanem akik őszintén féltenek,csak látják a könyörtelenül elszálló éveidet ,amikor már biológia órád ketyeg.

2012. jan. 7. 16:49
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, ne temesd szegény még! :D Úgy hangzott, amit írtál, mintha a 12-es lenne a világ legszánalmasabb emberi roncsa, akinek már semmi reménye.
2012. jan. 7. 17:14
 15/19 fúróferkó ***** válasza:
Nem is értem miért kell félremagyarázni mindent.Feltettek itt egy kérdést ,ami egy egész generáció ( és persze a családja)problémája.A "szegény" aki a kérdését feltette remélhetőleg a sokszínű ,több nézőpontból jövő véleményekre is kíváncsi.A baj ott szokott lenni,hogy sokan felteszik a kérdést és mentse meg az Isten azt,aki mást mer mondani ,mint amit ő az egyedüli igazságnak gondol.Most lépnek be a képbe kortársak,akiket ugyanez a probléma foglalkoztatja,jó nagy hangzavar lesz,sőt lehurrogások jönnek.Mer van egy korosztály és TISZTELET A KIVÉTELNEK,aki úgy hiszi a nap azóta kel fel mióta ő él előtte nem is volt élet.
2012. jan. 7. 17:28
 16/19 fúróferkó ***** válasza:
Figyelj ,rebeka van a kérdésre is válaszod ,vagy csak kötekedsz?
2012. jan. 8. 20:38
 17/19 anonim ***** válasza:
Én 22 lány, párom 24. 5 éve vagyunk együtt. Nálunk sem merült még fel, bár minket is megőrjítenek azzal, hogy mikor lesz már valami. Na most én még tanulok, a párom dolgozik, mire csinálnánk bármit is? Nincs meg a biztos anyagi háttér. Tervben olyan szinten van, hogy ha én is dolgozni fogok, akkor már szóba jöhet.
2012. jan. 9. 13:15
 18/19 fúróferkó ***** válasza:

#18! Kívülről tényleg komoly,felelősségteljes embereknek látszatok ,így az együtt töltött 5 évetekkel együtt.Mert van perspektíva:"még tanulok,majd ha lesz munka".A probléma azzal a nem kicsi tömeggel van, aki nem látja a jövőt ,semmit nem lát ,csak a bulizást,csak a mát ,és avval fogja be saját szemét ,hogy ráérek még,anyámék úgyis eltartanak.

Kitartást kívánok !

2012. jan. 9. 13:29
 19/19 anonim ***** válasza:

Megmondom őszintén, én nőként nem is mernék gyereket vállalni, amíg nincs saját (pasitól független) egzisztenciám. A házasságok legalább fele válással végződik. Anyám 47 évesen egy bőrönddel szállt ki a házasságból és ment el külföldre utolsó senki vendégmunkásnak. Az egyik barátnőm férje meg praktikusan megbolodult, veri a csajt, falhoz csapkodja a cumisüveget, és a csajnak nincs semmilyen lehetősége 2 gyerekkel menekülni onnan - csak az alkohol kb.

Nincs az az eskű, nincs az a papír ami garantálná, hogy a másik még 30 év múlva is gondoskodik rólam. Én meg szépen egy gyerekkel legalább másfél évre kiesek a melóbó, utána se szívesen vesznek vissza sehova, mert nehogymár mindig hiányozzak a beteg gyerek miatt. A szüleim nincsenek a közelben, hogy segítsenek.

26 évesen 3 éves kapcsolatban én sem érzem úgy, hogy olyan nagyon előrébb kéne lépnünk, mert nincs hova.

2012. jan. 13. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!