Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyzés után mennyi idővel kezdtétek el tervezgetni az
esküvőt?
Engem 2011. április elején jegyeztek el, november elején tartottuk az esküvőt.
Olyan augusztus felé kezdtük el szervezni, de az utolsó hónapra hagytuk a legtöbb mindent, de így is sikerült :)
Sok boldogságot nektek :)És jó készülődést :)
2012. jan. 5. 11:51
Túl korán :)
Novemberben kérte meg a férjem a kezem és köv. év júniusában volt az esküvő. Gyakoratilag szinte azonnal elkezdtem mindennek utánajárni, aminek az lett a következménye, hogy április környékére besokalltam.
Lazítottam egy kicsit és az esküvőn is minden rendben volt :)
2012. jan. 5. 12:11
nekem júniusban kérte meg a kezemet a párom, szeptemberben már beszéltem egy étteremmel, de viszont nem ők lettek a befutók. júniusban lesz az esküvő napra pontosan egy évvel az eljegyzés után. mostanra megvan az étterem, a zenekar, a vőfély, januárban foglaljuk le az időpontot az anyakönyvvezetőnél, beszélünk a pappal. Intézzük a meghívókat január-februárban. és a többit igyekszem úgy inétzni, hogy május közepére le legyen minden beszélve, és utána már csak fizetni kelljen :)
2012. jan. 5. 12:31
December 16-án kérte meg párom a kezem, még nem kezdtük el a szervezést. Április elsején van az évfordulónk, akkor szeretnénk összeházasodni, ez idén az anyagiak miatt nem valószínű, hogy sikerül, így egyelőre ráérünk. Most indul be (remélhetőleg) a közös kis vállalkozásunk, mindketten újra felvételi előtt állunk, így az esküvő még egy évig biztosan várat magára :)
23/N
2012. jan. 5. 14:04
December végén volt az eljegyzésünk,júliusban lesz az esküvőnk.A napokban kezdtük el szervezni,de már így is azzal szembesültünk,hogy a legtöbb szolgáltató már foglalt,így módosítanunk kellett az esküvő időpontján is,vagyis azon,amit eredetileg elképzeltünk magunknak.Szóval két héttel az eljegyzés után már elkezdtük tervezni az esküvőt.
2012. jan. 5. 17:33
Februárban kérte meg a párom a kezem , minden szükséges papírt májusra be is szereztünk, amit ki kellett küldeni ... csodás és feledhetetlen esküvőnk volt Varadero-n és most sem csinálnám másképp ! :)
26/L
2012. jan. 11. 09:54
2005 decemberében kérte meg a kezem (a család előtti leánykérés csak 2006 szeptemberében volt). 2011 októberében házasodtunk össze. Márciustól június végéig csak az étterem és a helyszín lefoglalása volt, meg a ruha megrendelése külföldről. Nem egész négy hónap maradt a többire.
2012. jan. 12. 20:15
Előzőhöz annyit még: június 30-án tudattuk mindenkivel az esküvő tényét, és onnantól kezdve traktáltak a hülyeségükkel, és ez szörnyen megkeserítette a készülődést.
2012. jan. 12. 20:18
Pár nap múlva:). 2008 április 11-é kérte meg a párom a kezem és aug. 16-án volt az esküvőnk. simán leszerveztük, pedig nagyvárosban lakunk.
2012. jan. 13. 17:35
Nálunk most lesz eljegyzés, jövőre esküvő, de már szinte minden le van rendezve (zenekar, fotós, videós, vőfély..)
2012. júl. 1. 14:09
Kapcsolódó kérdések: