Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Eljegyzés után mennyi idővel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eljegyzés után mennyi idővel kezdtétek el tervezgetni az esküvőt?

Figyelt kérdés
2012. jan. 5. 11:50
 1/10 anonim ***** válasza:

Engem 2011. április elején jegyeztek el, november elején tartottuk az esküvőt.

Olyan augusztus felé kezdtük el szervezni, de az utolsó hónapra hagytuk a legtöbb mindent, de így is sikerült :)

Sok boldogságot nektek :)És jó készülődést :)

2012. jan. 5. 11:51
 2/10 anonim ***** válasza:

Túl korán :)

Novemberben kérte meg a férjem a kezem és köv. év júniusában volt az esküvő. Gyakoratilag szinte azonnal elkezdtem mindennek utánajárni, aminek az lett a következménye, hogy április környékére besokalltam.

Lazítottam egy kicsit és az esküvőn is minden rendben volt :)

2012. jan. 5. 12:11
 3/10 anonim ***** válasza:
nekem júniusban kérte meg a kezemet a párom, szeptemberben már beszéltem egy étteremmel, de viszont nem ők lettek a befutók. júniusban lesz az esküvő napra pontosan egy évvel az eljegyzés után. mostanra megvan az étterem, a zenekar, a vőfély, januárban foglaljuk le az időpontot az anyakönyvvezetőnél, beszélünk a pappal. Intézzük a meghívókat január-februárban. és a többit igyekszem úgy inétzni, hogy május közepére le legyen minden beszélve, és utána már csak fizetni kelljen :)
2012. jan. 5. 12:31
 4/10 anonim ***** válasza:

December 16-án kérte meg párom a kezem, még nem kezdtük el a szervezést. Április elsején van az évfordulónk, akkor szeretnénk összeházasodni, ez idén az anyagiak miatt nem valószínű, hogy sikerül, így egyelőre ráérünk. Most indul be (remélhetőleg) a közös kis vállalkozásunk, mindketten újra felvételi előtt állunk, így az esküvő még egy évig biztosan várat magára :)

23/N

2012. jan. 5. 14:04
 5/10 anonim ***** válasza:
December végén volt az eljegyzésünk,júliusban lesz az esküvőnk.A napokban kezdtük el szervezni,de már így is azzal szembesültünk,hogy a legtöbb szolgáltató már foglalt,így módosítanunk kellett az esküvő időpontján is,vagyis azon,amit eredetileg elképzeltünk magunknak.Szóval két héttel az eljegyzés után már elkezdtük tervezni az esküvőt.
2012. jan. 5. 17:33
 6/10 anonim ***** válasza:

Februárban kérte meg a párom a kezem , minden szükséges papírt májusra be is szereztünk, amit ki kellett küldeni ... csodás és feledhetetlen esküvőnk volt Varadero-n és most sem csinálnám másképp ! :)

26/L

2012. jan. 11. 09:54
 7/10 anonim ***** válasza:
2005 decemberében kérte meg a kezem (a család előtti leánykérés csak 2006 szeptemberében volt). 2011 októberében házasodtunk össze. Márciustól június végéig csak az étterem és a helyszín lefoglalása volt, meg a ruha megrendelése külföldről. Nem egész négy hónap maradt a többire.
2012. jan. 12. 20:15
 8/10 anonim ***** válasza:
Előzőhöz annyit még: június 30-án tudattuk mindenkivel az esküvő tényét, és onnantól kezdve traktáltak a hülyeségükkel, és ez szörnyen megkeserítette a készülődést.
2012. jan. 12. 20:18
 9/10 anonim ***** válasza:
Pár nap múlva:). 2008 április 11-é kérte meg a párom a kezem és aug. 16-án volt az esküvőnk. simán leszerveztük, pedig nagyvárosban lakunk.
2012. jan. 13. 17:35
 10/10 anonim ***** válasza:
Nálunk most lesz eljegyzés, jövőre esküvő, de már szinte minden le van rendezve (zenekar, fotós, videós, vőfély..)
2012. júl. 1. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!