Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Most melyik ujjra vegyük meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most melyik ujjra vegyük meg a gyűrűket?

Figyelt kérdés
Megkérte a párom a kezem,a héten vesszük meg a gyűrűket,de van egy kis gond,páromnak a jobb gyűrűsujja nagyobb mint a baj nekem a jobb kisebb mint a bal gyűrűsujjam!Nem lesz baj ha csak az eljegyzéskor húzzuk a balra és utána a jobbon hordjuk?mert nekem alig megy fel a bal ujjamra a pároméról meg leesik!Ezért nem nézhetnek ránk rossz szemmel ugye?
2009. máj. 13. 12:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Mi a jobbra vettük meg, pont ugyanezen okok miatt. Esküvő előtt másfél évvel volt az eljegyzés. Jobb kézen hordjuk első perctől kezdve.
2009. máj. 13. 14:58
 12/15 anonim ***** válasza:
60%
Előző vagyok, semmi baj ne lesz belőle. Szerintem abszolút nem számít.
2009. máj. 13. 14:58
 13/15 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!Holnap megyünk megvenni őket:-)

Már annyira izgulok,nálunk is jövő nyárra van tervezve az esküvő!a munkánk miatt valószínű munkaidő alatt mi sem hordjuk majd,mert veszélyes lenne!Köszönöm a hozzászólásokat!Ha sikerült megvenni,megmutatóm ha valakit érdekel!Ti is megmutathatnátok:-)

2009. máj. 13. 15:01
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaj de hogy irigyellek:)!!!!

Sok-sok boldogsagot:) orom olvasni, hogy vannak ilyen boldog emberek...:) gratulalok:)

2009. máj. 13. 17:44
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Egy olyan ötlet, hogy egy szép olcsó köves gyűrű neked, a karikagyűrűket meg elteszitek.

Jó persze az annyira szép, ha mind a két fél hordja, de ha akadnak ilyen problémák, akkor lehet ez kifizetődőbb.

Amúgy ha nem a jegyesség oldalon hordjátok, akkor sem lesz semmi baj, a nagyon hagyományőrzők is megértik majd, hogy miért ott hordjátok.

Sok sok boldogságot.(mázlista:))

2009. máj. 21. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!