Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most melyik ujjra vegyük meg a gyűrűket?
Szerintem nem...mármint a környezet is számít, mennyire figyelik ezeket a dolgokat, de mi is a jobb kezünkön hordtuk esküvő előtt. Amúgy mindenhol máshogy van, az olaszok pl. az esküvőig hordják a jobb kezükön, utána a balon.Szerintem nem kéne, hogy e miatt rossz szemmel nézzenek rátok!
2009. máj. 13. 12:35
2/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod...Tegnap este beszélgettük a vőlegényemmel:-)(De jó is kimondani:-) )Hogy most akkor mi legyen:-)
Vannak olyanok, ahol nagyon figyelnek az ilyen részletekre is,de ha nálatok nem annyira, akkor nem lesz belőle gond!Nálunk sem volt, sok boldogságot:)
(első voltam)
2009. máj. 13. 12:40
4/15 A kérdező kommentje:
Köszönjük szépen!
Életemben nem voltam még ilyen boldog:-)
Kívánom, hogy ez a boldogság mindig megmaradjon:)
2009. máj. 13. 13:00
Szerintem teljesen mindegy, melyik ujjatokon viselitek majd a gyűrűt, nem az a lényeg. :) Mások véleménye meg ne érdekeljen.
Sok boldogságot nektek!
2009. máj. 13. 13:03
7/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek a kedves szavakat:-)
Hát remélem igazatok lesz,és sokáig fog tartani az a boldogság amit most érzünk mind a ketten:-)
Szia! Mi is hasonló cipőben jártunk tavaly. Mi a jobb kézre próbáltuk. Amint kész lett, egyből a jobb kézen kezdtük el hordani, az a pár hónap az esküvőig igazán nem számít!
2009. máj. 13. 13:56
Van egy egyszerű dolog. most ugye eljegyzéskor az illendőség megkívánja, hogy a bal kéz gyűrűs ujján hordjátok a gyűrűt. Erre csináltassátok meg őket. Ha az esküvő jön akkor meg majd megcsináltatjátok szürkítik tágítják ami kell a jobb kéz ujjaira. Most pedig úgy csináljátok,hogy ha vesznek ki aranyat a gyűrűből azt elteszitek nem hagyjátok az ékszerésznél, s majd abból lehet pótolni ha kell az esküvő előtt. De érdemes megkérdezni mikor veszitek, ohgy mit javasolnak. Nekem annyit kellett a legkisebb méretű gyűrűből is kivenni, ohgy elég volt az ilyen változtatásokra mindkettőnknél.
2009. máj. 13. 14:21
10/15 anonim válasza:
Szerintem is úgy viseljétek, ahogyan Nektek a jó! A mi példánk 2000-ben!!! volt az eljegyzésünk az eladó azt mondta akkor, hogy a jobb kezünk gyűrűsujjára próbáljuk fel, mert azon lesz többet. Az esküvőnk pedig tavaly volt. A párom az építőiparban dolgozik, ezért Ő nem is hord(ta)(ja) a gyűrűt. Az én gyűrűmön látszik csak a viselés. Most, hogy babás vagyok én sem tudom viselni. (dagadok). Erről ennyit!
Gratulálok Nektek a közelgő naphoz!?
(csak ne úgy mint mi 8 év után)
2009. máj. 13. 14:51
Kapcsolódó kérdések: