Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 éves lány lehet érett az elköteleződéshez?
Elköteleződés alatt nem csak a házasságot értem, hanem az eljegyzést is.
Az eljegyzés manapság már nem olyan aktus mint 200 éve, nem kötelez semmire az égadta világon, vagyis nem elköteleződés.
2011. okt. 26. 15:00
22/30 anonim válasza:
ez teljesen emberfüggő!Én pl 15 évesen ismertem meg a férjemet,18 évesen volt az eljegyzésünk,21 évesen elvett feleségül és 22 évesen született az első gyermekünk és azóta még 3! :)) lassan 14 éve vagyunk együtt és jövő év elején lesz a 8. házassági évfordulónk.Én nem bántam meg egyetlen percét sem a kapcsolatunknak!
2011. okt. 26. 16:33
2011. okt. 26. 18:47
Emberfüggő.
16 évesen kerültem össze párommal (mai napig együtt vagyunk), azóta hű voltam és sose csapongtam, mint egy mini felnőtt, olyan voltam/vagyok.
22/L
2011. okt. 26. 19:15
Nem olvastam a válaszokat,bocsi!
Nem azt mondanám hogy nem kész rá,hanem azt hogy ne akarjon kész lenni!Én ennyi idősen simán elköteleztem volna magam mert akkor,abban az időben reálisnak ítéltem meg az életemet!Aztán 3 év elteltével ahogy agyasodtam és jöttek a felnőttes dolgok,bajok,élethelyzetek rájöttem hogy életem legnagyobb tévedése lett volna!Nem azért mert már nem vagyunk együtt,hanem mert olyan dolgok maradtak volna ki az életemből amit biztos vagyok benne hogy hiányoztak volna!(nem bulira gondolok)Szóval egy 17 éves élvezze hogy 17 éves és marhára ráér a kötelezettségekre hidd el!:)
2011. okt. 27. 23:04
A 20-as évei elején még sokat fog változni a személyisége (saját tapasztalat), és még közel sem annyira felnőtt, mint amilyennek tűnik. Szóval nem.
2011. okt. 28. 12:13
hú ezt a negatív gondolkodást itt:D
anyukám 17 évesen jött össze apával, azóta együtt vannak. én 17 évesen jöttem össze a barátommal, azóta együtt vagyunk.
20l
2011. nov. 1. 16:40
Nem olvastam az összes választ, de az én véleményem az, hogy ember függő. Nagyon ritka az olyan 17 éves aki tényleg tud már az életről dolgokat! Én érettebb voltam ennyi idősen a társaimnál jóval, de egy ilyen dologhoz szinitem mindenképp minimum 18! Másrészt neveltetés kérdése is, régebben 20 évesen már szültek a nők! Én 16 évesen ismertem meg a párom, azóta is együtt vagyunk, arra meg hogy változik a személyiséged, változol, azt szereti akit megismert, később nem biztos...erre csak annyit, hogy az ember egész életében változik, egy párkapcsolat nem csak a szórakozásról szól, alkalmazkodni kell egymáshoz, lemondani dolgokról...stb. egy szóval áldozatokkal jár és, ha vki már az első problémánál fenn akad vagy képtelen megoldani akkor talán jobb elgondolkoznia a párkapcsolat, együttélés, társas viszonyok stb. kapcsolatok fogalmáról.
2011. nov. 3. 18:36
29/30 BearLord válasza:
Én is ismerek egy párt, két éve együtt vannak, a lány most múlt 19 éves, lassan egy éve házasok a párjával, és pénteken született meg az első gyerekük, de ők is megvárták a 18 éves kort a házassággal, bár szvsz még az is kicsit korai. Ha szeretitek egymást, akkor egy év alatt nem fog semmi megváltozni, vagy akár még kettő alatt sem :)
2011. dec. 4. 20:45
az a baj h túl sok a jövőbe látó ember! Honnan tudjátok, hogy a ti házasságotok x év múlva nem megy gallyra. Mai világba örül az ember ha tudja, hogy holnap mi lesz, nemhogy 10 év múlva válás...szóval
2012. jan. 2. 15:09
Kapcsolódó kérdések: