Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen anyagi helyzeted volt neked vagy a párodnak, amikor megtörtént az eljegyzés?
Ha nem tul személyes a kérdés kérlek válaszolj.
Mi 2o évesek vagyunk, lassan 21, és szeretnénk komolyabbra forditani a kapcsolatunkat, DE se közös lakásunk, se semmi. A párom dolgozik, én tanulok, szüleimnél lakunk. Egyre többet gondolkodom, hogy megéri-e igy az eljegyzés. Kérem akik tapasztaltak, mondják el a véleményüket. Köszönöm.
21 éves vagyok,Párom 23.
2 éve lakunk együtt,gyerek korunk óta ismerjük egymást.
Dolgozunk mindketten,átlagosan keresünk,de félre is tudunk tenni.
Saját házam van,abban élünk(mielőtt bárki megvétózná,hogy ugyan miből meg örököltem stb...nagyon fiatalon,8. után dolgozni kezdtem,állandó munkám volt,hogy ezt elérjem)
Nálunk is felvetődött az eljegyzés gondolata,de szerintem ez részemről egyoldalú.
A Pasiknak több idő(?) vagy nem is tudom mi kell hozzá szerintem.
Az esetetekben ha úgy érzitek(mindketten) akkor miért ne?
:-)
21/L
Nekem tavaly télen történt meg, a szülinapom reggelén.
Neki akkor saját lakása (itt élek vele már több, mint 3 éve), 2 autója, jó állása volt, én még suliba jártam.
Most vettünk egy másik házat is, van egy 3ik autó, neki mégjobb állása van, nekem meg semmim. És én egyre kínosabban érzem magam, olyan vagyok mint egy eltartott ribi. Pedig egyszerűen nem találok munkát... :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!