Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El szeretném jegyezni a barátnőmet, és arra gondoltam belesütöm valamibe a gyűrűt, de mivel csak palacsintát tudok sütni, nem tudom mitévő legyek. Hogy süssem bele a palacsintába a gyűrűt?
00:21es:
hát persze hogy beledobja :D bár nem jó ötlet, Frodónak sem jött be, ugye? :D
a lenyelés hagyján, de ha kitörik a foga, akkor nemet mond ;)
rendelj egy mini tortát, tetess egy ostyalapot a közepére, és tegyél rá egy gyűrűs dobozt
vagy tegyél egy tálra 8 minyont és egy gyűrűs dobozt középre
Én mindig baromságnak tartottam az ilyen kajába rejtést... Egyrészt mi van, ha ráharap? Gondolom nem lenne poén, ha kitörne a foga és a szájsebészeten tennéd fel neki a kérdést megkésve...
Ha meg nem nyeli le és harap rá, egyszerűen a dolog tiszta retkesen, de legalábbis zsírosan kerül elő, még ha száraz sütibe is rejtetted. romantikus lehet egy csúszós, krémes valamit az ujjra húzni...
én is az 1ik előző válaszoló által írt marcipánrózsára szavazok. Mert mivan akkor, ha véletlenül lenyeli és műteni kell, vagy a WCben találja meg XD
vagy a fogorvosnak aztán magyarázkodhat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!