Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor vetődött fel az eljegyzés kérdése?
Hú, lehet itt csitrinek fogtok tartani, de gondoltam én is megosztom. Nem az elsö barátom, szóval szórakoztm elötte is, meg persze sajnos volt egy szakitásunk is egy hónapra, de annak már két éve és minden rendben, az el van felejtve. Szóval, én fél év múlva leszek 19 éves a párom most lesz 25.
hát 4,5 éve és 3 hónapja vagyunk együtt. Szoktunk róla beszélgeni, meg persze igy mindenröl. de nem sietünk sehova, ráérünk. Ö dolgozik már nagyon rég óta, nekem ez az utolsó évem. Addig nem mennék férjhez amég nem lesz munkám, de az eljegyzés már beleférne, de ö is mindig azt mondja, mindennek eljön a maga ideje.-és igaza van teljesen. Megvárja, hogy befejezzem a sulit és majd aztán, ha ugy gondolja.. :) amit már én nagyoon szeretnék :) imáádom öt, és nem tudnám nélküle elképzelni az életem, ö egyben a lelkitársam, a barátom a szerelmem, a mindenem. nagyoon boldogok vagyunk, és kivánom ezt mindenkinek
Mi 10 éve és mégse.
Igaz most már nagyon érik bennem..:)
Mi 5 évig jártunk, majd egy ok miatt szakítottunk és külön voltunk kb. 2 évig, majd újra összejöttünk és 4 hónap után kértem meg a kezét, úgy, hogy nem is beszéltünk róla. Az egyetem gólyabálán az egyik tánc után spontán letérdeltem, elővettem a gyűrűtartót és megkértem a kezét mindenki előtt.
22F
Mi miatt szakitottatok 5 év után?
köszi a válaszokat!! :))
Kapcsolatunk közben elkezdett könnyű drogozni. Mikor ezt megtudtam, elvittem leszoktatóba. Majd kis idő után vissza szokott rá, megint elvittem és ekkor elmondtam neki, hogy legközelebb már nem fogok vele foglalkozni.
Aztán lebukott egy takarításnál és kidobtam. Bánatában pár nap múlva befüvezve vezetett autót, lebukott és hát börtönbe került. Mikor kijött teljesen tiszta volt már, így folytathattuk a kapcsolatunkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!