Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mit szólnátok az alábbiakhoz,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok az alábbiakhoz, ha a párom helyében lennétek?

Figyelt kérdés

A párommal már több négy éve együtt vagyunk. Az első 1-2 évben gondoltam többször is rá, hogy jó lenne, ha jegyesek lennénk, aztán ez szép lassan lassan megváltozott. Most úgy érzem, hogy jó, hogy együtt vagyunk, még most is ugyanannyira szeretem, de a jegyesség szinte egyáltalán nem jut eszembe.

Párom egy hónapja közölte kicsit félénken, hogy 1,5-2 év múlva, ha majd a munkahelyén a mostani nagyobb projectje lezárul, és anyagilag is jobban áll majd, akkor esetleg szó lehetne eljegyzésről, vagy házasságról. A kiváltó indok, hogy ez most így eszébe jutott, az az, hogy egy munkatársa a fejébe ültette a bogarat, hogy mikor házasodunk, stb. stb.. Utána mikor hazajött egész nap somolygott.

Mérges lettem rá, hogy akkor jutott csak az egész az eszébe, mikor csak más nyüstöli.

Az eddigi passzivitásával teljesen elvette a kedvemet az egésztől. A monológja után mondtam neki, hogy nekem még hátra van az egyetem, és még állandó munkát is kell találnom, valamint a szülőktől is külön kellene, hogy költözzünk. Arról, hogy mit szólnék az eljegyzéshez nem mondtam neki semmit.

Ezek után, ha a párom helyébe lennétek, fontolgatnátok a távoli házasság gondolatát? Mit gondolnátok?

2011. szept. 20. 14:22
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Hm...azért természetesen nem vagyok teljesen hülye, ahogy esetleg te képzeled, kedves utolsó hozzászóló. Igenis elég tapasztalt vagyok az élet terén, sokmindenen átmentem, és tettem félre is. A férjemmel optimista emberek lévén nem arra gondolok, hogy elveszítem őt, vagy ő engem. De attól függetlenül felkészültünk. Nem halok éhen ha valami történne. Én csak azért írtam le az én példámat, hogy va ilyen is, és igenis lehet egy férfi nagyon rendes igazi férfi aki kényezteti és a tenyerén hordja a feleségét. Csak azért írtam , hogy a kérdező lássa, nem csak negatív dolog van abban, ha egy férfi eltart egy nőt, ahogy sokan írták. Persze kevés az ilyen, nekem megadatott, és bárkinek kívánom, hogy minden nőnek adasson meg, mert igenis egy nő ezt érdemelné! Hogy a férfiak szeressék őket, kényeztessék őket! Sajnos a nők rontják, rontották el, azzal a hülye egyenjogúság dumával az egészet! Nem baj ha valaki nem ért egyet! Én így gondolom. Én hagyom hogy engem a férjem szeressen, egyszerűen nő vagyok, nem játszom az egyenjogút, nem játszom az eszem! szerintem ha a nők nők maradnának, a férfiak is férfiakként viselkednének!
2011. szept. 20. 19:26
 22/27 anonim ***** válasza:
megint én vagyok: még csak annyi, hogy mi is 4 éve vagyunk együtt, és az első év után én is nagyon akartam az eljegyzést, sőt rá is kérdeztem, ez volt a nagy baj! Nem tetszett a válasza, és akkor jöttem rá, nem lehet sürgetni egy férfit, megsértődhettem volna, de inkább visszavettem magamból. Aztán nem is gondoltam rá, eltelt 2 év is,de úgy tereltem a dolgokat hogy vegye már észre magát(pl mozi elcitáltam olyan filmekre ami családról szól, eljegyzésről stb) és hagytam neki időt. Sok időt, bár én tudtam hogy őt akarom, és azt is tudtam az elejétől fogva hogy imád engem! Végül megkérte a kezem, és már a babánk is útban. Én csak azt szeretném mondani, hogy ha igazán tudod hogy ő az akit tényleg akarsz akkor várj! Ha te nem tudsz várni, akkor semmi sem lesz belőle. Persze ez egy különleges érzés, azt neked kell tudmod, hogy érdemes e. Más ezt nem tudhatja!!
2011. szept. 20. 19:36
 23/27 anonim ***** válasza:
Mintha saját magunkat hallanám,ugyanez a helyzet! Beszéljétek meg, és mondd meg neki, hogy szerinted akkor lenne a legjobb az eljegyzés, ha mindketten azt érzitek!!! Mi megbeszéltük, hogy egyetem után leszünk együtt, és akkor lesz az eljegyzés is, ha addig még mindketten akarjuk. Én elmondtam továbbá azt is, hogy nagyon örülnék az eljegyzésnek, de most még kicsit korainak tartom, illetve ne a munkatársa bogarára akarjon "kényszerűen" eljegyezni. Ti hány évesek vagytok?
2011. szept. 21. 13:10
 24/27 anonim ***** válasza:
44%

Nem mind1 milyen okkal hozta fel az eljegyzést?????

Örülj hogy valaki el akar venni!

Ha én lennék a palid úgy jó 5-6évig szóba se hoznám újra!

2011. szept. 21. 20:48
 25/27 anonim ***** válasza:
36%
szerintem már eleve nem normális az , hogy ezt te tök idegenektől kérdezgeted. Te egyáltalán nem érzed amit kéne ilyen helyzetben ergo te nem szereted ezt a fiút, vagy valami más lehet a gond. Ha te ilyen dolgok eldöntéséhez, nem a saját megérzéseidre, és a párod érzései hagyatkozol, hanem kiírod ide és tök idegenektől vársz választ,akkor veled komoly problémák vannak. Ja és a párod helyében szóba sem állnék veled továbbá erről a témáról. Ha meg még azt is megtudnám, hogy itt írogatsz vad idegeneknek bensőséges érzésekről, dolgokról, amikhez senkinek semmi köze, még ki is vágnálak a francba.
2011. szept. 21. 22:34
 26/27 anonim ***** válasza:
36%
még csak annyi, hogy már megindoklom amit az előbb írtam. Mivel ahány ember annyi féle módon éli meg ezt a kérdést, és te senkire, senkire magadon kívül nem számíthatsz mert hát ki tudja a te érzéseidet jobban nálad, alán a párod. Na mármost, ahogy végigolvastam a kommenteket, abból is látható hogy rengeteg féle érzés van, és mindenki másképp éli meg. Van akinek bejött az élet, de attól ha te pl pont ugyan úgy teszel mint ahogy itt valaki írta, még nem biztos hogy neked is minden úgy fog történni. akinek meg nem jött be az úgyis rossz tanácsot ad mert irígy! szóval hallgass magadra, és ilyen fontos kérdésekben ne innen várd a választ.
2011. szept. 21. 22:38
 27/27 anonim ***** válasza:
Kidobnálak az ablakon.
2011. okt. 17. 23:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!