Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mit szólnátok az alábbiakhoz,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok az alábbiakhoz, ha a párom helyében lennétek?

Figyelt kérdés

A párommal már több négy éve együtt vagyunk. Az első 1-2 évben gondoltam többször is rá, hogy jó lenne, ha jegyesek lennénk, aztán ez szép lassan lassan megváltozott. Most úgy érzem, hogy jó, hogy együtt vagyunk, még most is ugyanannyira szeretem, de a jegyesség szinte egyáltalán nem jut eszembe.

Párom egy hónapja közölte kicsit félénken, hogy 1,5-2 év múlva, ha majd a munkahelyén a mostani nagyobb projectje lezárul, és anyagilag is jobban áll majd, akkor esetleg szó lehetne eljegyzésről, vagy házasságról. A kiváltó indok, hogy ez most így eszébe jutott, az az, hogy egy munkatársa a fejébe ültette a bogarat, hogy mikor házasodunk, stb. stb.. Utána mikor hazajött egész nap somolygott.

Mérges lettem rá, hogy akkor jutott csak az egész az eszébe, mikor csak más nyüstöli.

Az eddigi passzivitásával teljesen elvette a kedvemet az egésztől. A monológja után mondtam neki, hogy nekem még hátra van az egyetem, és még állandó munkát is kell találnom, valamint a szülőktől is külön kellene, hogy költözzünk. Arról, hogy mit szólnék az eljegyzéshez nem mondtam neki semmit.

Ezek után, ha a párom helyébe lennétek, fontolgatnátok a távoli házasság gondolatát? Mit gondolnátok?

2011. szept. 20. 14:22
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Hmmmmmm.szerintem így elszúrod! a férfiak nem könnyű esetek, igenis jegyezzen csak el, de ne azért mert te kéred, te semmiképpen ne nyüstöld ! És igen is jó ha elvesz. Aki mást mondd az hazudik mert irígy! Én pl a páromat mindenre rá tudom venni,de én soha nem kérek, csak úgy alakítom a dolgokat, baráti talikat beszélgetéseket, hogy azt higyje magától jön rá dolgokra, imád engem és én is őt! Fantasztikus ember és bármit megadok neki ha kéri. De én Nő vagyok! Ne kérj!!! És mindent megkaphatsz az imádott férfitől!!
2011. szept. 20. 14:45
 12/27 A kérdező kommentje:

Azért sok a ha, mert a házasságról nem szoktunk beszélgetni, kicsit tabutéma jellege lett. Az elején nagyon fontolgatva volt az ötlet, de elcsendesedett, nekem meg rosszul esett.

Szülőknél már több mint 3 éve együtt lakunk, az albérlet is teljesen ingyen lenne, csak a rezsit kellene fizetni és az ennivalót.

2011. szept. 20. 14:49
 13/27 anonim ***** válasza:

Hány évesek vagytok?

Mert ha 15-20 korul (mondod, meg hatra van az egyetem), akkor még jo, hogy tinifejjel nem szandekozott mar eljegyezni!!:)

35N

2011. szept. 20. 14:55
 14/27 anonim ***** válasza:
írj már pár adatot mert így nehéz. Hány évesek vagytok? Kinek a szüleinél laktok, kinek a lakásába mehetnétek ingyen. stb..
2011. szept. 20. 14:56
 15/27 A kérdező kommentje:
Huszonévesek vagyunk. Neki fix munkája van, én meg tanulok. Az ő szüleinél lakunk. A lakás bérleti díját meg a cége állja.
2011. szept. 20. 15:04
 16/27 anonim ***** válasza:
90%

Hát én az ő helyében ha egyenrangu kapcsolatban gondolkodom, akkor mindenkeppen megvarnam, mint tarsadalmilag velem egyenranguva valsz, tehat Te is onfenntarto nem leszel. Csak utana johet szoba még az osszekoltozes is, hiszen addig tolem fuggenél - és ferfitol valo gazdasagi fugges egy nőnek a leheto legrosszabb, ami tortenhet vele.

35N

2011. szept. 20. 15:17
 17/27 anonim ***** válasza:
15:17-el értek egyet, nagyon szépen leírtad. Jobb, ha mindenki a maga lábára áll házasság előtt.
2011. szept. 20. 15:32
 18/27 anonim ***** válasza:
És az eljegyzés miért lehetetlen?
2011. szept. 20. 15:40
 19/27 anonim ***** válasza:
nem értek egyet! Én nem dolgozom, csak a férjem! Soha de soha nem éreztette velem ezt. Természetesnek veszi, hogy az ő felesége ne menjen tönkre a munkában. Bár hozzáteszem vett nekem egy fél céget, meg nem szakadok ugyan, meg még azt is hozzáteszem nem Magyar állampolgár!! Azért azt gondolom ez sokat számít!! :) Bár bármi megtörténhet kedves kérdező. :)
2011. szept. 20. 15:53
 20/27 anonim ***** válasza:

"Természetesnek veszi, hogy az ő felesége ne menjen tönkre a munkában. Bár hozzáteszem vett nekem egy fél céget, meg nem szakadok ugyan, meg még azt is hozzáteszem nem Magyar állampolgár!! Azért azt gondolom ez sokat számít!! :) Bár bármi megtörténhet kedves kérdező. :)"

Igy van. Ha elveszited a ferjed neadjisten (valas vagy halaleset miatt), akkor sok tekintetben tanacstalanul allsz majd az elet elott, nem lesznek vészmegoldasaid a tulelesre, vagy legalabbis nullarol indulsz ezen a teren. Az elet nem garantaltan habostorta életed vegeig, es azt se felejtsuk el, hogy az emberek tobbsegenek nem adatik meg még évekre sem ugy, ahogy Neked alakult.

Az mindenkeppen egy kiszolgaltatottsag, és a kapcsolatban tarto ero, hoyg tul sok mindenben vagy tajekozatlan, ami az önálló fennmaradashoz kell, ezert az erzelmi es szexulais kapcsolat rosszra fordulasa eseten is hajlamos vagy nyelni es nyelni és inkabb tűrni, mint szakítani. Több minden köt a ferjedhez ugyanis, mint ami egy parkapcsolat tartalma.

35N

2011. szept. 20. 18:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!