Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről a fajta lánykérésről?
Én késő éjszaka, csillagos égbolt alatt, a sötétben kérném meg a kezét a páromnak egy folyón vagy patakocskán átívelő míves kis híd kellős közepén fél térdre ereszkedve.
Azt kérdeném: "Velem tartasz?"
Elintézném, hogy miután igent mond (HA igent mond), akkor begurul egy kocsi amiről pincérek lepakolnak, felállítanak egy asztalt, gyertyát gyújtanak, pezsgőt nyitnak vacsit tálalnak fel és akár zenéről is tudok gondoskodni. Lassan három hónapja készülődök rá, és most szervezem. Megvan az időpont és a kedvenc kajája is, meg a gyűrűt is megvettem. (Egyszerű vastag arany karika gyűrű vésetekkel, és növényeket idéző szimbolikával.)
Csak a gyűrű nem stimmel, szerintem. Nekem nagyon nem tetszene, amilyet leírtál és inkább karikagyűrű, mint eljegyzési. [link]
Ilyen egy szép gyűrű, az meg hogy vastag és sárga arany.. huh, remélem a párodnak be fog jönni, nálam mindent elrontana.
És a velem tartasz helyett nekem jobban tetszik a hagyomásnyos, letérdepelés, leszel a feleségem?
szia!
Nagyon jó az ötlet, gratulálok hozzá! Nem minden pasi töri ilyesmin a fejét :)
viszont a "velem tartasz" szöveg nekem se tetszene, azt hinné, a vacsorához hívod :D
Hú de hedonista itt valaki :)
Nekem ez egy kicsit túl sok(k) lenne, de ha a kedvesed szereti az efféle falusi romantikát, akkor hajrá :)
Én inkább a "kevesebb néha több" elvet vallom, például ez a vastag arany gyűrű se jönne be. Az én párom egy igazi eljegyzési gyűrűvel kérte meg a kezem (fehérarany egy kicsi átlátszó "kaviccsal" a tetején)
szia! nekem egy kicsit giccses, de egyébként jó:D bár a velem tartasz kérdés nem jön be. én megkérdezném, hogy hova? inkább kérdezd meg, hogy mit szólna, ha 50 év múlva is együtt néznétek a csillagokat? ha tetszik neki, kérdezd meg, van-e kedve ezt a feleségeként tenni? ez is túl van bonyolítva, de ennek jobban örülnék, mint a velem tartasz kérdésnek. semmit mondó szerintem. az asztalkát meg felállítanám valahol készen, vagy inkább foglalnék asztalt valahol, mi van, ha sz.r idő lesz, és nem tudtok leülni? ezt gondold át. Egyébként az ötlet jó, csak a helyszínen gondolkodj:D
Sok sikert és boldogságot kívánok:D
Valahogy nem hiszem el,hogy 28 éves vagy.:) Nekem tetszene,de ezt mindet megszervezni...:S Meg olyan sok dolog közbejöhet ami teljesen elrontaná a pillanatot. De az biztos,hogy nem mindennapi leánykérés lenne.:) Nagyon fogsz görcsölni azon,hogy minden úgy sikerüljön ahogy kell.
Nem tudom milyen egy eljegyzési gyűrű,de nem hiszem,hogy olyan mint amit leírtál.
Ha ilyen stílusú/típusú a kedvesed, akkor miért ne tennéd? :)
Én kicserélném a végét egy csak kettesben, ohne pincér piknikezésre, úgy nálam jöhetne... mert szeretném, ha intim és bensőséges lenne az a pillanat... és nekem nem kell kaviár meg gyertyafényes vacsora ahhoz, hogy szép legyen az eljegyzés, elég egy kockás pléd meg pár jó szendvics is utána :D...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!