Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mit gondoltok erről a fajta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről a fajta lánykérésről?

Figyelt kérdés

Én késő éjszaka, csillagos égbolt alatt, a sötétben kérném meg a kezét a páromnak egy folyón vagy patakocskán átívelő míves kis híd kellős közepén fél térdre ereszkedve.

Azt kérdeném: "Velem tartasz?"

Elintézném, hogy miután igent mond (HA igent mond), akkor begurul egy kocsi amiről pincérek lepakolnak, felállítanak egy asztalt, gyertyát gyújtanak, pezsgőt nyitnak vacsit tálalnak fel és akár zenéről is tudok gondoskodni. Lassan három hónapja készülődök rá, és most szervezem. Megvan az időpont és a kedvenc kajája is, meg a gyűrűt is megvettem. (Egyszerű vastag arany karika gyűrű vésetekkel, és növényeket idéző szimbolikával.)

2011. szept. 8. 11:22
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
83%
nekem tetszik. csak a "Velem tartasz?" ...olyan érdekes. az helyett jobban tetszene a "Leszel a feleségem?":)
2011. szept. 8. 11:30
 12/41 A kérdező kommentje:
Hát... igazából én vagyok a lovagja. Legalábbis 3 éve mikor elkezdtünk járni, azt mondta, hogy szeretné ha én lennék a testőre nagyon hosszú ideig :D
2011. szept. 8. 11:31
 13/41 anonim ***** válasza:
41%
Én futva menekülnék egy ilyen szitu előtt, mert ilyen felvezetéssel tutira nem mondanék igent, nekem nem jön be. De ha neki igen, és hát te ismered...
2011. szept. 8. 11:32
 14/41 anonim ***** válasza:
100%

Izlések és pofonok. A barátnőm sírt volna a meghatottságtól, ha a férje így kérte volna meg a kezét, és a mai napig ezt mesélné, mindenhol, mindenkinek. Én a röhögéstől sírtam volna...

Ha te tudod, hogy a barátnőd ennek örülni fog, akkor nem kérdés, hogy így csináld.

2011. szept. 8. 11:32
 15/41 anonim ***** válasza:
100%
Most miről beszéltek? Tehát az a szitu, hogy éjszaka kettesben elméláznak, majd megkéri a kezét, és utána nem beülnek egy étterembe 30 másik ember mellé, vagy nem hazamennek nézni a barátok köztet, hanem a semmiből ott terem egy asztal kajával meg itallal. Szerintem ez romantikus és irígylésre méltó. A mai férfiaktól ritka az ilyen. Én már házas vagyok, de nekem semmi extra megkérés nem volt.
2011. szept. 8. 11:36
 16/41 A kérdező kommentje:

Igazából még gondolkodom azon, hogy milyen zene legyen, de szerintem meglesz. Van a laptopján a zenék mappájában egy olyan hogy "Kedvencek". Szerintem feltöröm a gépét.

Az asztalterítő fehét lesz. A szalvéták pirosak.

Mindketten ünnepélyesen fogunk öltözni, mert azt mondom majd neki, hogy bálba megyünk.

Szerintetek vörös rózsa vagy inkább orchidea legyen? Liliomot nem szereti.

2011. szept. 8. 11:37
 17/41 anonim ***** válasza:
79%

Erősödik a gyanúm, hogy ez kamu kérdés :)

Ne legyen igazam!

2011. szept. 8. 11:38
 18/41 SzilKa ***** válasza:
84%

Ha romantikus alkat és szereti az ilyesmit, akkor ez egy nagyon szép leánykérés lesz.

Viszont:

"Szerintem feltöröm a gépét."

... ez már válóok lehet. Egyébként miért van jelszó a gépén, titkol előtted valamit?

2011. szept. 8. 11:42
 19/41 anonim ***** válasza:
76%

én elröhögném magam, az hétszentség...

amúgy elég életszerűtlen, hogy jön egy autó, amiből kipakolnak egy asztalt....ott is mászkálhatnak emberek, szóval nem biztos, hogy egyedül lennétek...

bár én nem vagyok ilyen romantikus alkat és a feltűnést meg a nagy szervezkedéseket sem szeretem

2011. szept. 8. 11:44
 20/41 A kérdező kommentje:
Ha megtörténik akkor már nem életszerűtlen :)
2011. szept. 8. 11:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!