Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy éves évfordulón eljegyzés korai? Együtt élünk.
Minek az egyéves évfordulója? Az együttélés egy éves, vagy a megismerkedésetek egy éves évfordulója?
Ha az együttélés egyéves évfordulója, én akkor is várnék, legalább még 1 évet. Az élet nem lóverseny, hogy kapkodni kelljen, aztán meg nyögni egy rossz döntés következményeit éveken át. Mi 3 év együttélés után jegyeztük el egymást, és az 5. évben házasodtunk össze, megnéztük, hogy akkor is tudunk-e együtt élni, ha már elszállt a rózsaszin köd. Mert akkor derül csak ki, hogy igazán szeretjük-e egymást, amikor az "unalmas szürke" hétköznapokban is ugyanúgy élvezzük egymás társaságát, mint akkor, amikor még a rózsaszin köd elfedte az esetleges problémákat. Légy bölcs, ne kapkodjátok el. 33/L
... eljegyzés korai? Együtt élünk.
ha ha ha :)))))))))))))
Az együttélés és az eljegyzés-házasság két különböző dolog. Amig a barátnőmmel csak együttéltünk, minden rendben volt (kb. másfél évig). Abban a pillanatban, hogy volt egy családi vacsora karácsonykor és eljegyzés, abban a pillanatban úgy gondolta, hogy a tulajdonává váltam. Nem mehettem egyedül még a boltba sem, reggel miért ezt az inget veszed, miért nem azt, miért ma mész a fodrászhoz, miért nem holnap, miért ezt a tv-műsort nézed - két tv volt a lakásban, nem zavartuk egymást azelőtt, az eljegyzés után már az is baj volt - szóval a tulajdonává váltam. Szerinte. Szerintem meg elköltöztem az esküvő előtt, az eljegyzés után 3 hónappal.
Szóval csak ne olyan hevesen. Az együttélés nem egyenlő az eljegyzés-házassággal.
09-08 17:48
Jó kis hozzáállás! ELŐSZÖR megnézed, hogy tuti teljesíteni tudod a fogadalmat, és UTÁNA teszed meg a fogadalmat. Ne hadoválj itt kapkodásról, beszélj inkább becsületről, gerincességről.
ELŐSZÖR teszel fogadalmat, hogy Vele tűzön-vizen, aztán meg betartod, ez a házasság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!