Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyen eljegyzésre vágytok?
Emlékszem valaki azt írta,hogy iszonyatosan nagyot k*féltek a zuhanyzóban,mikor végeztek a srác letérdelt elé meztelenül és megkérte a kezét :D -nekem ez is megfelelne :D tényleg mindegy hol és hogy, csak legyen külön gyűrű,szóval ne az legyen,hogy na most akkor együtt kiválasztunk valamit.Legyen abszolút meglepetés minden úgy intézve, hogy sejtelmem sem legyen róla,hogy mire készül!
Én biztos nem hánytorgatnám senkinek,hogy össze szeretnék ele házasodni,vagy szeretném ha megkérné a kezem(hisz minden nő erre vágyik titkon!).Szeretném ha szívből jövő lenne,spontán és meglepetés hihetetlen időpontban vagy helyzetben is akár :-)
De majd csak akkor álmodozom, ha lesz újra párom:)
Legyünk csak ketten és legyen nekem meglepetés. :)
Bár akárhol lennénk is, amikor megkéri a kezemet, akkor nem érdekelne, hogy kik vannak ott és hogy hol vagyunk.
Az én esetemet biztos sokan irigyelnék, pedig én gyűlöltem érte a volt vőlegényemet. Mindent elintézett előre, megbeszélte az összes családtagommal, összehívta egy közös vacsorára a rokonokat, voltunk vagy negyvenen és vacsora végén felállt és közölte, hogy akkor most eljegyez. Nem akartam, de muszáj volt vigyorogva úgy tennem, mintha milyen boldog lennék! Pedig akkor már fél lábbal kint voltam a kapcsolatból, mert nem voltunk meg jól és ő ezt pontosan tudta, ezért intézte titokban, hogy magához láncoljon. Gusztustalan és undorító lépés volt részéről, pont olyan sunyi dolog, mint amilyeneket az évek során megcsinált velem.
Tehát van az a helyzet, amikor nem jó a meglepetés, higgyétek el! :-(
"Lányok! Milyen eljegyzésre vágytok?"
Szóval nekünk férfiaknak nem lehetnek elképzelései?
13:15!
De lehet, de szerintem a lányokat jobban foglalkoztatja a gondolat, ezért intéztem nekik a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!