Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyen eljegyzésre vágytok?
Én valami "extrémebbere". Nem a karácsony, szülinap. Van is 1 kérdésem róla:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__eljegyzes..
Csak arra vágyom, hogy ne tudjam, hol, mikor. Ennyi:)
21-L
Legyen romantikus, de ne túl nyálas:) és egyszerű. nem kell étterembe vinni meg az eiffel torony tetejére, csak legyen szép:)
és csak ketten legyünk, ez fontos.
21/L
Titkosra. Semmiképp sem feltűnösködősre. Esküvőt illetően ugyanez, de sajnos ahhoz már külső személyek is kellenek, mint anyakönyvezető, tanúk, esetleg pap, meg a többit nem tudom...
Szóval felhajtásmentesre, mert szerintem ez olyan magánügy. Esetleg akinek nagy családja van és összejárnak gyakran (tehát nem csak a lakodalomban látják egymást), azoknál indokolt a közös ünneplés és az új családtag bemutatása. Más esetben csak feltűnés szokott lenni...
Én mindig is arról álmodoztam, hogy a szerelmem és én kettesben töltünk egy romantikus estét, ez lehet bárhol.Akár egy szép, nyugodt helyen a természetben, vagy akár otthon.És ott kéri meg a kezem.Semmi nagy dolgot nem várnék, én Őt magát akarom, mert imádom, a gyűrű színe-köve teljesen mindegy, bármilyennel kérné meg a kezem, hihetetlenül boldog lennék!=)Nem vágyom drága, ritka köves gyűrűre, nekem egy tízezer forintos is tökéletes lenne, ha Tőle kapnám!=)
Én erről álmodom és várom azt a napot mindennél jobban!Remélem mások is annyira boldogok a párjukkal, mint én!
21:29 vagyok.
Azért egy kikötésem mégiscsak lenne: legyen meglepetés!=)
De jó nektek, hogy ilyeneken álmodoztok! Nekem az lenne a legnagyobb vágyam, hogy egyáltalán megforduljon a párom fejében, hogy össze akarja velem kötni az életét! Teljesen mindegy, hogy mikor, hol, hogyan, csak tegye fel végre a kérdést, mert az a legfontosabb!
Szerintem nem kell olyan nagy feneket keríteni a dolognak!
De jó nektek, hogy ilyeneken álmodoztok! Nekem az lenne a legnagyobb vágyam, hogy egyáltalán megforduljon a párom fejében, hogy össze akarja velem kötni az életét! Teljesen mindegy, hogy mikor, hol, hogyan, csak tegye fel végre a kérdést, mert az a legfontosabb!
Szerintem nem kell olyan nagy feneket keríteni a dolognak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!