Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Lányok! Milyen eljegyzésre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Milyen eljegyzésre vágytok?

Figyelt kérdés
2011. aug. 26. 21:08
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Vegyen egy szép egyszerű ezüst gyűrűt és adja oda nekem egy Duna-parti ücsörgésünk közbe. Ennyi. A felhajtást, család bevonást ebbe nem szeretem.
2011. aug. 26. 21:13
 2/18 anonim ***** válasza:

Én valami "extrémebbere". Nem a karácsony, szülinap. Van is 1 kérdésem róla:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__eljegyzes..

2011. aug. 26. 21:13
 3/18 anonim ***** válasza:
76%
Én semmi extrára nem vágyom, csak a páromra magára. Akármilyen gyűrűvel akárhogyan csinálja, tudom, hogy örülni fogok.
2011. aug. 26. 21:18
 4/18 anonim ***** válasza:

Csak arra vágyom, hogy ne tudjam, hol, mikor. Ennyi:)

21-L

2011. aug. 26. 21:21
 5/18 anonim ***** válasza:

Legyen romantikus, de ne túl nyálas:) és egyszerű. nem kell étterembe vinni meg az eiffel torony tetejére, csak legyen szép:)

és csak ketten legyünk, ez fontos.

21/L

2011. aug. 26. 21:25
 6/18 anonim ***** válasza:

Titkosra. Semmiképp sem feltűnösködősre. Esküvőt illetően ugyanez, de sajnos ahhoz már külső személyek is kellenek, mint anyakönyvezető, tanúk, esetleg pap, meg a többit nem tudom...

Szóval felhajtásmentesre, mert szerintem ez olyan magánügy. Esetleg akinek nagy családja van és összejárnak gyakran (tehát nem csak a lakodalomban látják egymást), azoknál indokolt a közös ünneplés és az új családtag bemutatása. Más esetben csak feltűnés szokott lenni...

2011. aug. 26. 21:26
 7/18 anonim ***** válasza:

Én mindig is arról álmodoztam, hogy a szerelmem és én kettesben töltünk egy romantikus estét, ez lehet bárhol.Akár egy szép, nyugodt helyen a természetben, vagy akár otthon.És ott kéri meg a kezem.Semmi nagy dolgot nem várnék, én Őt magát akarom, mert imádom, a gyűrű színe-köve teljesen mindegy, bármilyennel kérné meg a kezem, hihetetlenül boldog lennék!=)Nem vágyom drága, ritka köves gyűrűre, nekem egy tízezer forintos is tökéletes lenne, ha Tőle kapnám!=)

Én erről álmodom és várom azt a napot mindennél jobban!Remélem mások is annyira boldogok a párjukkal, mint én!

2011. aug. 26. 21:29
 8/18 anonim ***** válasza:

21:29 vagyok.

Azért egy kikötésem mégiscsak lenne: legyen meglepetés!=)

2011. aug. 26. 21:30
 9/18 anonim ***** válasza:

De jó nektek, hogy ilyeneken álmodoztok! Nekem az lenne a legnagyobb vágyam, hogy egyáltalán megforduljon a párom fejében, hogy össze akarja velem kötni az életét! Teljesen mindegy, hogy mikor, hol, hogyan, csak tegye fel végre a kérdést, mert az a legfontosabb!

Szerintem nem kell olyan nagy feneket keríteni a dolognak!

2011. aug. 26. 21:33
 10/18 anonim ***** válasza:

De jó nektek, hogy ilyeneken álmodoztok! Nekem az lenne a legnagyobb vágyam, hogy egyáltalán megforduljon a párom fejében, hogy össze akarja velem kötni az életét! Teljesen mindegy, hogy mikor, hol, hogyan, csak tegye fel végre a kérdést, mert az a legfontosabb!

Szerintem nem kell olyan nagy feneket keríteni a dolognak!

2011. aug. 26. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!