Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Lányok, Számotokra nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, Számotokra nagyon megalázó lenne, ha egy férfinak Magyarországon több felesége is lehetne?

Figyelt kérdés
2011. júl. 30. 07:31
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Nekem megalázó lenne, ha nem én lennék az egyetlen nő, de amíg itthon ilyen nincs, és nem kényszerítenek bele, addig hála nem érint.
2011. júl. 30. 18:09
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
Ez most is működik, csak az állam nem ismeri el. Nyersz a lottón, szerzel mondjuk hat nőt, akivel megegyeztek, hogy mind a szeretőid (feleségeid, csak papír nélkül) lesznek, te meg fizetsz mindent amire szükségük van. Na?
2011. júl. 30. 19:00
 23/32 A kérdező kommentje:
Előző: valóban!
2011. júl. 30. 20:55
 24/32 anonim ***** válasza:
100%

Csak álmodozzatok!

Még azt az egy feleségeteket se tudjátok eltartani,hova kellene még nektek hárem?

2011. júl. 31. 08:37
 25/32 A kérdező kommentje:
Hát akkor tartsa el magát!
2011. júl. 31. 09:10
 26/32 anonim ***** válasza:
42%
Én levelezek néhány külföldi családdal, akik az őskeresztényeket követve 2-3 ,,feleséggel " (valójában papíron csak az egyik a neje, de fontosabb az Isten előtti eskü, mint a papír) és sok gyermekkel élnek közös fedél alatt, és nagyon-nagyon boldogok! Számukra elsődleges Isten, és nagyon szép családi életet élnek, a nők megosztják a házimunkát és a gyereknevelést is egymás között. Itthon is él egy család Öttömösön egy tanyán, több feleséggel. Én úgy vélem, ha a másságoknak lehet legális, bejegyzett kapcsolatuk, akkor legyen a többnejűeknek is, amit a Biblia sem ítél el, hiszen a legtöbb hőse többnejű volt.
2011. júl. 31. 09:23
 27/32 anonim válasza:
Miért primitív rögtön egy olyan kultúra, amiről jóformán annyit tudsz, hogy több felesége is lehet egyvalakinek? Mindennek oka van, nem véletlenül találták ki. A zsidók se azért nem keverik a tejet meg a húst, mert nem finom együtt. Hanem mert olyan éghajlaton élnek, ahol kurtagyorsan megromlott régen az ilyen kaja. Ezt bevette a vallás és így maradt meg. Aztán feltalálták a hűtőt, de mivel benne maradt a vallásban megmaradt a hagyomány is. Ha érdekel, hogy ez etikus lenne-e, akkor nézz utána, hogy honnan ered maga a szokás és ha van olyan nő, aki ezt elfogadja, akkor beszéld meg vele. Magyarországon az, ha valakivel együtt vagy egyfajta kisajátítást is jelent. Csak az enyém vagy, csak velem lehetsz, stb. Ez hülyeség. A tested a tiéd, azt csinálsz vele, amit akarsz. Ha szeretsz valakit simán megbeszélhetitek, hogy attól még bárkivel jól érezheti magát az illető. Persze ezt előtte beszéld meg a pároddal! Egy kapcsolatban jó, ha az ő érzéseit is figyelembe veszed és nem teszel olyat, amivel megbántod. De amíg fiatal vagy, tiéd a világ!
2011. júl. 31. 13:31
 28/32 anonim ***** válasza:
41%

Én 40-es férfi vagyok, és fáj a lelkem, hogy nem lehet több élettársam. Egyrészt, erre kevés nő vállalkozik ma, másrészt anyagilag is gondoskodni kell egy nagy családról.

De ha van ilyen ismerősöd, aki 30 éves, 162 cm körüli, és benne lenne egy többes kapcsolatba, akkor írd meg. Én azonban ezt hitben, és szeretetben tudom elképzelni, mert ezt tart össze igazán egy életen át.

2011. júl. 31. 14:01
 29/32 anonim ***** válasza:
39%
Nézd meg a neten az öttömösi Széll családot, milyen boldogok! Ez nem megalázó! Tudjátok mi a megalázó? A hűtlenség, a válás, hogy a többit ne is soroljam...
2011. júl. 31. 14:06
 30/32 anonim ***** válasza:
Hát nem lenne túl jó...
2011. aug. 1. 13:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!