Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet magyarországon kikértni azokat a papirokat miszerint te még nem voltál soha házas/nös? Lehetséges?
Figyelt kérdés
kulföldön élek és kellennének ezek a papirok ,de én erröl még nem hallottam ,van bárkinek is bármi joga ezeket bizonygatni ,papir erröl van??csak mert én már 5 éve vagyok 1ütt a barátommal ,de nem vagyunk házasok !kérem ha valaki tud segiteni !surgös2010. febr. 18. 09:45
1/12 anonim válasza:
A konzulàtustol kell kérni, kell hozzà az anyakonyvid màsolata, asszem a személyid vagy utleveled màsolata,plusz némi pénz, és ok kiadjàk. ( pàr hét alatt készul el) " hajadonsàgi " bizonyitvànynak hivjàk ha jol emlékszem.
2/12 anonim válasza:
* igazolàs, nem bizonyitvàny :)))
3/12 anonim válasza:
Nekem szintén kellenek különféle papírok-ez bonyolult-és az önkormányzat az Igaszságügyi Minisztériumhoz irányított,azzal a címszóval,hogy ők intézik a nem egyértelmű papírokat.Vagy ennyire idétlenek az önk-on,vagy tényleg oda kell mennem.Te is megpróbálhatod,egy telefont megér.
4/12 anonim válasza:
Itthon is kell ez a papír ha nem magyar emberrel kötsz házasságot. Itt a születési helyeden lévő anyakönyvi hivatal állítja ki. Szerintem külföldön valóban a magyar konzulátus, vagy nagykövetségnél kell elindítani a dolgot és ők megmondják, hogy hogyan működik.
5/12 A kérdező kommentje:
köszönöm!telefonon ezeket lehet intézni?vagy email keresztül megtudják oldani vajon?
2010. febr. 18. 09:55
6/12 anonim válasza:
Ujra az elso vagyok. ha kulfoldon vagy, akkor a konzulatust hivd fel, ok elmondjàk mi kell pontosan hozzà, kérik a cimedet, ahovà elkuldik levélben az " igazolàst" amit ki kell toltened, két példànyban kapod, magyarul és azon a nyelven amely az orszàg nyelve, aztàn az osszes papirral egyutt visszakuldod nekik, kb két hét mulva pedig megkapod.
7/12 anonim válasza:
Ilyen iratot Magyarországon nem állítanak ki. Ez majdnem olyan dolog, mintha az után kellene futkosnod, hogy bebizonyítsd: te még soha nem voltál beteg, soha semmilyen orvost és kórházat nem vettél igénybe. Ki találta ki ezt a butaságot? Csak nem a párod, hogy elodázza az esküvőt?
8/12 anonim válasza:
hát nevetni fogsz utolsó, mert tőlem versenyzői sportorvosi igazoláshoz bizony kértek olyan pszichiátriai papírt mely szerint "normális" vagyok :DDD
és ez full komoly .......
9/12 A kérdező kommentje:
nem a barátom találta ki ,hanem kulfoldon élek és itt másképp mennek a dolgok ,az itteni életemhez kell ,kellene .es már irták elötted hogy van ilyen és ellehet intézni!szoval ha valaki nem ért hozzá inkább ne irjon mert nem szorakozásbol kérek segitséget!
2010. febr. 18. 10:35
10/12 anonim válasza:
10:11-es biztosan állíthatom, hogy van ilyen papír MAgyarországon, amely azt igazolja, hogy hajadon vagy. Legalábbis 4 éve, amikor én férjhez mentem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!