Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek hogy történt az eljegyzése? Mennyire volt kreatív a párotok?
19:43 dehogynem, írtam, hogy nem mindenkinél szokás az eljegyzéses dolog.. De tapasztalatom szerint sokan szeretik hordani a karikagyűrűt a jegyesség alatt.
plz, kedves válaszolók, ezt kielemeztük, inkább a kérdésre feleljetek :)))
A leánykérés az egy szokásos hétköznapi napon történt. Elmentünk a városba, hogy pénzt vegyünk ki az automatából és utána sétálgattunk fent mert venni akartam 1-2 dolgot, és arra volt az ékszer bolt is, megálltunk előtte és akkor tette fel a nagy kérdést, hogy "leszel a feleségem". Utána be is mentünk gyűrűket nézni. Akkor meg is vettük a kísérő gyűrűmet és rátaláltunk ott egy mintaként kitett karikagyűrűre és azt csináltattuk meg.
A hivatalos eljegyzés a jövő hónapban lesz. Remélem jól fog sikerülni. Nagyon várjuk már!
Ja és szerintem az eljegyzés is valamelyest leánykérés, mert ott a fiú elkéri az apjától a lány kezét.
21 éves menyasszony
Baromi egyszerű, mi is egyszerű emberek vagyunk. Már évek óta együtt éltünk, így nem volt kérdés, hogy összeházasodunk. Csak hát ugye lakva ismerszik meg az ember :)
Szépen elmentünk, megvettük a gyűrűket, majd eltettük. Karácsony előtt elővettük, majd a családi összeröffenésen (szüleink és testvéreink) szépen bejelentettük, hogy ásó kapa. Ennyi. Nem volt külön felesleges felhajtás, ebéd, virág mittudomén szalonmázas amerikais cukormázas túllihegés :)
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:51
Ez gyönyörű!!! A Gyk-n már láttam,hogy valahova beillesztetted ezeket,nagyon szerencsés vagy. :)
A többieké is jó,végülis mindegy,hogy és hol történik,azt hiszem,hogy ez a pillanat felejthetetlen mindenkinek. :)
Engem a párom meló közben kért meg.Csemege pultosként dolgoztam egy Cba-ban,és amikor ép nem kért tőlem senki semmit,akkor letérdelt és kinyitotta a dobozt,és feltette a nagy kérdést...olyan zavarban voltam,hogy legszívesebben párizsit tettem volna az arcom elé,úgy elpirultam és vigyorogtam,mint a vadalma.A vásárlók meg ott ámultak,meg mondták ,hogy mondjak igent.Egy néni elsírta magát. :DDDD
Apa anyáának a családi szilveszterkor kérte meg a kezéét :)
anya nagyon boldog volt :))
vasárnap voltam balatonszéplakon, és egy repülő húzott egy feliratot: HELGA LÉGY A FELESÉGEM! szöveggel...hát, irigyeltem a menyasszony...:)
mondjuk biztos nem kis pénz volt...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!