Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ni a véleményetek arról, hogy éjjeli zenét ad a párotok az ablakotok alatt?
Figyelt kérdés
Leánykérés előtt.2011. júl. 6. 22:45
2/15 anonim válasza:
szerintem kedves és romantikus :)
4/15 anonim válasza:
Aranyos, romantikus, de azt hiszem röhögnék :(
5/15 anonim válasza:
Mindenki másmilyen. Lehet hogy itt sokan örülnének neki, de az rajtad nem segít ha a tiéd nem.
Én speciel nagyon rosszul érezném magam, nekem ez sok, felhajtás, "nyálas", kellemetlen.
6/15 anonim válasza:
Szerintem a szomszédaim nem díjaznák a dolgot. Mint ahogy én sem, ha valamelyik szomszédomat részesítené ebben egy pasi.
7/15 anonim válasza:
a lényeg, h legyen kegyetlenül berúgva, és pár haver nyomja a vokált, valamint minimum valami poénos hülyeséget adjon elő.
ellenkező esetben elkönyvelném hülye papucsnak, aki nyáladzik :)
a lényeg, h szórakoztatni akarjon, ne kiröhögtetni magát.
8/15 anonim válasza:
Avétos. Nem szeretem az ilyen snassz dolgokat. Találjon ki valami egyedit és azzal lepjen meg.
9/15 anonim válasza:
szerintem úgy röhögnék hogyx kiesnék a harmadikról...
szerencsére párom nem égeti magát ilyennel...
(én szomszédaim örülnének,lenne kiről pletykálni napokig)
10/15 anonim válasza:
Ha jó hangja lenne a vőlegényemnek akkor még be is jönne a dolog, de mivel hangilag nem ép a toppon van, hanyagolja. Amit szerencse meg is tesz :)
21 éves menyasszony!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!