Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hogyan közöljem, hogy nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan közöljem, hogy nagyon szeretem, de nem szeretnék a felesége lenni?

Figyelt kérdés
Ma van az évfordulónk és a párom meg szeretné kérni a kezemet. Szeretem és gyerekem is van tőle, de én senkihez nem szeretnék hozzámenni. Ő ezt tudja, de azt hiszi csak viccelek ezzel kapcsolatban. Nem szeretném megbántani, a gyűrűt is elfogadom, de nem akarok sem az övé sem más felesége lenni.
2011. júl. 11. 14:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
93%
Hát egyszerűen az érveiddel. Hangsúlyozd, hogy ez számára egyértelmű legyen, hogy nem őmiatta van így, hanem mert te érzel így és ezt bárki másnál így éreznéd. Ez már csak rajta múlik, hogy megérti-e vagy sem. Nekem rosszul esne, ha a helyében lennék, de én nem ismerlek, nem tudom mi mindenről beszélgettetek már....
2011. júl. 11. 14:32
 2/12 anonim ***** válasza:
84%
De miért? Nem kell hét országra szóló lagzit rendezni, és ha vele akarod leélni az életes jogilag is sokkal jobban megéri házasnak lenni. :)
2011. júl. 11. 14:33
 3/12 anonim ***** válasza:
93%

Akkor miért fogadod el a gyűrűt? Az fogadja el, aki hozzá is akar menni a másikhoz, hiszen ez a házasság jelképe.

Egyszerűen mondd meg neki, hogy te komolyan gondolod, neked nem fontos a papír, szereted és gyereket is szültél neki, vele képzeled el az életedet, de házasság nélkül.

2011. júl. 11. 14:33
 4/12 anonim ***** válasza:
52%

gondolom van rá indokod, magyarázd el neki aszerint.

egyébként nem értem, mi a házassággal a baj?

2011. júl. 11. 14:34
 5/12 anonim ***** válasza:
81%
Hát basszus van gyereked tőle, meg nagyon szereted, ha együtt éltek (gondolom ígyvan) akkor már nemsokat számít hogy felesége-e vagy-e vagy nem mert gyakorlatilag igan ha törvényesen nem is. Az esküvővel csak meüneplitek hogy elkötelezitek egymást.:D Szóval ha együttéltek akkor mondj igent hagyörüljön :D
2011. júl. 11. 14:35
 6/12 anonim ***** válasza:
85%
bocsi,de a gyűrűt se fogadd el akkor,az úgy tisztességes. mert ha elfogadod,remélheti h meggondolod magad. sztem ha tényleg szereted,beszélj vele még mielőtt vagyonokat költ gyűrűre feleslegesen..
2011. júl. 11. 14:35
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
még azelőtt tisztázd vele, mielőtt megkérné a kezed, mert akkor már nagyon beleéli magát és nagyon rosszul fog neki esni - minél előbb, annál jobb, ha szeret, megérti
2011. júl. 11. 14:42
 8/12 anonim ***** válasza:
85%

" - Drágám! Tudd ugye hogy nagyon szeretlek??

- igen

- Azt is tudod,mert már nagyon sokszor beszélgettünk erről,hogy mi a véleményem a házasságról ugye?

- igen,

- Én tényleg nagyon szeretlek,de ne kérd meg a kezem,mert nem akarok soha férjhez menni..Veled akarok élni boldogan ahogy eddig,de nem akarok semmi papírt,nem akarok senki neje lenni..Megértesz ugye??

-igen.."

Na kábé így..Nem kell túl dramatizálni a dolgokat..

2011. júl. 11. 14:44
 9/12 anonim ***** válasza:
76%
Talán ha komolyabban adnád elő magad akkor nem gondolná hogy csak viccelsz. Ha ő szeretné de te nem akkor szerintem ne azon gondolkozz hogy ne bántsd meg meg mindenképp rosszul fog neki esni de magad legyél az első.
2011. júl. 11. 14:46
 10/12 anonim ***** válasza:
14:44-nek igaza van.Valahogy így beszéld meg.A gyűrűt jobb ha nem fogadod el,hiú reményeket táplál,csak a baj az,hogyan reagál ő?
2011. júl. 11. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!