Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy nagy problémám, mit csináljak? Fontos
Vettünk a párommal karika gyűrűt, és amikor próbáltam jó volt,egész nap jó volt, és másnap mikor felkeltem már lötyögött a gyűrűs ujjamon.
Azóta a középső ujjamon hordom.Mit csináljak? Becseréltessem egyel kisebbre?Végül is annyira nem nagy,de fenn áll a veszélye hogy elhagyom ha a gyűrűs ujjamon hordanám.Mit csináljak? Maradhat a középsőn is???
én minden gyűrűmmel igy vagyok
hol feldagadnak az ujjaim és szinte leáll a vérkeringésem,pár nap múlva meg annyira vékonyodik az ujjam,hogy azt hiszem le fognak esni
de még sosem esett le egy sem,csak lötyögnek
Nekem a párom vett egy gyönyörű gyűrűt, de már az üzletben nagy volt az ujjamra, de beleszerettem első látásra.
Megkértem, hogy vegyenek le belőle. 1500 forintért megcsinálták
Ez mind szép és jó.
De nem mindegyik gyűrűből lehet beveteteni, ha csak nem lézeres tecnikával csinálják, mert mintájába beleronthat.
Szerintem is próbálj olyan szilikonbetétet.
És most hidegebb az idő, lehet amikor próbáta be volt dagadva az ujjad. Nyárra valszeg kelleni fog a nagybb télremeg lehet, hogy nem....egyénfüggő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!