Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet hogy rossz témakör de...

Lehet hogy rossz témakör de van egy kis (nagy) problémám. Segitség?

Figyelt kérdés

Lefogtok oltani, tudom.

Szeretnék Amerikában élni, de szüleim nem szeretnének. pedig énnekem már nagyon elegem van a c....bünözésből, az idióta politizálásból, abból hogy tönkreakarják tenni az országot meg ebböl az emberekből, mindent utálok itt! Apa kint dolgozik németbe, anya itthon van de ö meg most németet tanul de nem tudom minek... mert hogy én nem akarok velük németbe költözöni az biztos! Jól tudok angolul fiatal korom ellenére (15év) és mindig is amerikai életről álmodoztam (tudom hogy csak a filmekbe olyan jó, stb. de én már eldöntöttem), viszont a szüleimtől nem várhatom el, hogy miattam menjenek akárhova is. Én kimennék akár egyedül is. Szeretnék kimenni tanulni de még egyetem előtt (mert sokat késtem). Valami ötlet?:S

2010. okt. 13. 18:26
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Fiatal vagy még,ott sem fenékig tejfel az élet plusz ha ki is mennél mit csinálnál?Be tudnál állni takarítónak vagy valami ehhez hasonló.Akkor inkább német.
2010. okt. 13. 18:29
 2/17 anonim ***** válasza:
94%

Érettségizz le, dolgozz egy kicsit, hogy legyen tőkéd, aztán uccu neki!

De azt ne várd, hogy a szüleid fizessék ezt neked, mert nem fogják, hacsak nem vagytok multimilliomosok, mert ott sokkal drágább az élet.

2010. okt. 13. 18:30
 3/17 anonim ***** válasza:

Es majd ott tetszeni fog a "fekete", meg mexikoi bünözes? Vagy az ottani politika? Felre ne ertsd, nem a szandekkal van gondom, mar miert ne mehetnel, ha akarnal, csak az erveidet nem ertem.

Amugy 15 evesen hogy akarsz neki vagni? Ezt sem ertem. Miböl? Hol laknal? Mit ennel? Ez igy szerintem eleg keves, hogy ott akarsz elni, es kesz..

2010. okt. 13. 18:34
 4/17 A kérdező kommentje:
nemtudom:) Én az énekhangomra gyúrok, szóval szivesen elénekelgetnék helyeken hátha 1x felfedeznek... Tudom hogy vicces, meg hülyén is hangzik, de sosem tudnék ugy dolgozni mint pincér vagy pénztáros, tanár stb(persze ha muszáj igen:))... én ennél kicsit többre vágyom, tudom h először szar lenne meg rizikos az egész és talán lehetetlenül hangzik, de ha megsem próbálom nem jön össze!:D köszi a válaszokat azért
2010. okt. 13. 18:42
 5/17 anonim ***** válasza:
ha tudnád hányan vannak úgy,hogy majd felfedezhetik őket...:)
2010. okt. 13. 18:46
 6/17 A kérdező kommentje:
tudom, de én nem vagyok olyan unalmas hétköznapi akárki aki csak ugy éneekelget és jelentkezik az X-faktorba vagy Megasztárba hogy HÁTHA...én gazdag akarok lenni,mert eddi gannyi mindent akartam és nem kaptammeg:D akarok lenni valaki! Gitározok is ésmár irtam pár számot.. lehet feltöltöm youtubera :D
2010. okt. 13. 18:52
 7/17 anonim ***** válasza:

Összefoglalva:

Konkrét terved nincs

Életcélod nincs

Dolgozni nem akarsz

Rasszista vagy

Másoktól várod a megoldást

Ha tudnád, mennyi ilyen álmodozó kis senki futkos a világban, akik csak egy dologban biztosak: bármire hajlandóak a pénzért, kivéve dolgozni... Belőlük lesznek a "c" meg a "nem c" bűnözők, miután rájöttek, hogy a világ nem körülöttük forog.

2010. okt. 13. 18:58
 8/17 A kérdező kommentje:

1. van tervem

2. van életcélom

3. akarok dolgozni, szted az hogy valaki zenész/énekes az nem munka?

4. már nem tudom mit irtál, nemis érdekel!

2010. okt. 13. 18:59
 9/17 A kérdező kommentje:
Nem vagyok rasszista, de sztem nem te élsz Ózdon, az egyik leghagynemondjammilyenebb városban!
2010. okt. 13. 19:00
 10/17 anonim ***** válasza:

15 évesen mit kezdesz ott egyedül? Csak úgy kapkodnának a munkaadók egy végzettség nélküli, 15 éves fiú után...Hajléktalan akarsz lenni? Kapásból a repülőút 200 ezer...Szállás, rezsi, kaja, ha beteg leszel, biztos ki tudsz fizetni egy többszázezres kórházi számlát (mert ugyebár nincs biztosításod). Hidd el, 2 hét után sírva telefonálnál haza, hogy vigyenek el.

Szerintem jobban jársz, ha itthon leérettségizel.

Közben elvállalhatsz munkákat, lenne egy kis tartalékod. Mellesleg a kinti egyetemek rettentően drágák, azt sem nagyon tudnád megoldani egyedül.

De amúgy nézz utána a cserediák programoknak, ösztöndíjaknak, esetleg au-pair munka (bár az eléggé csajos, de fiúk is kiszoktak így menni) és vannak tanfolyamok, amik persze fizetősek, de kinti iskolákban tanulhatsz 1-2 hónapig. Hátha szereznél ismerettséget. Nézd meg mik a hiányszakmák kint, ha amúgy is érdekel valamelyik, tanuld meg.

Most ennyi jutott eszembe.

Amúgy nem lehetetlen(én is imádom az USA-t), de 15 évesen ne akard megváltani a világot és pénz nélkül belevágni a semmibe. Nézz utána a dolgoknak, tanulj, spórolj pénzt, utána kimehetsz. Sokkal jobban fogsz járni. Addig a helyedben kimennék Németoba is, tök jó lehetőség és megtanulsz egy másik nyelvet.

2010. okt. 13. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!