Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18évesen eljegyzés? Szerinted?
18vagyok és eljegyzett a párom. Wááááááááá iszoonyatosan boldooog vagyoooooooooook.
És 1 év után.. Azt hiszem a legboldogabb vagyoook *_* :D
Kedves okoskodó!
Úgy és ott "dicsekszek" ahol akarok :) Képzeld, iskolába járok, és dolgozok is mellette. Na erre varrjál gombot ;) Nekem eszembe se jutott ez a divat eljegyzés. pont.
Többieknek, igen lesz esküvő 20-21évesen kb :)
Én nem az "okoskodó" voltam, de a 15.28-as kommented alapján még igencsak éretlen vagy mind az eljegyzéshez, mind a házassághoz.
Szépen leírta magát a boldog menyasszony, még éretlen, kiforratlan az egyéniséged. Reméljük az esküvő napjáig kinövöd, mert nem kívánom a leendő férjednek azt, amit tőled fog szegény kapni.
Marha korai... Oké, mindenki másképp gondolkodik, én menekültem, mikor 18 évesen meg akartak gyűrűzni.
Mindenesetre statisztikailag nincs esélyetek, a legtöbb 30 éves kor előtt kötött házasság válással végződik, elég, ha az őseimből indulok ki.
Na de nem vészmadárkodom, minimális, de van rá esély, hogy ti lesztek az az egy a millióból.
Aki a statisztika miatt nem házasodik az gyökér. ;)
Kedves kérdező!
Legyetek nagyon nagyon boldogok! Gratulálok!
19 éves menyasszony ;)
Gratulálok nektek!
Ha valaki akit szeretsz megkéri a kezed, hülyeség nemet mondani, azért mert 18 vagy...
30 évesen házasodni, hát nem tudom, addigra én már sok év fordulót akarok..
20 éves menyasszony
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!