Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol kérte meg a kezed a párod?
Figyelt kérdés
:)2011. jún. 7. 20:13
11/14 anonim válasza:
ezek olyan aranyosak, igaz 14 éves vagyok, de remélem nekem is eljön majd az az idő, mikor ki tudom mondani az igent, életem szerelmének. :D :)
12/14 anonim válasza:
tényleg szuperek...na férfiak csak van még ott fantázia.:)
13/14 anonim válasza:
Nála a szobájában. :)
Előtte pont az a hét volt amikor nem tudtunk talizni, a sok munka miatt.
Így is maga a happy voltam mikor eltudtam menni hozzá, és a gyűrű már csak hab volt a tortán. Imádom!
14/14 anonim válasza:
Balatonfüreden, naplementekor :)
2. évfordulónkon :)
Mentünk volna tovább egy padtól, felálltunk, ő elém sietett, letérdelt én meg mondtam volna magamban, hogy "Úristen" , de hangosan mondtam ki véletlen, ő meg elnevette magát.
Aztán megkérdezte, hogy "Hajlandó vagy összekötni velem az életedet?"
3.-ra sikerült kimondanom az igent, mert elakadt a hangom a sírástól.
Utána már menyasszonyként mentem el vele vacsorázni :)
17 évesek vagyunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!