Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném eljegyezni a párom, de a családja egy katasztrófa! Mi lesz így? Tudunk majd normálisan élni?
Természetesen a lányt nagyon szeretem, ezért is próbálom elviselni a családját, de nem egyszerű!
Az apja a legrosszabb, Karcsi huszárnak hívatja magát, és van 13 légpuskája, és a 13. légpuskával megy minden péntek 13. án vadászni, amire az egész pereputty elkíséri. A legutóbbin én is ott voltam, azóta fáj a hátam -.- mert felküldött a fára lesni a vadat, miközben ő felvette a "Bokor Apó" jelmezét.
Családi idilli vacsora: Leszidott, hogy én miért nem szólok semmit. ( Ők sem szóltak semmit, csak egész végig büfögtek ) Szóval elvárták, hogy büfögjek én is ? :O
Az anyuka a nappaliban vágta le a csibét, nehogy a többi (150 db) csirke depressziós legyen.
A mama meg mindig süt diós-meggyes sütit ami magos meggyel van tele, és megjegyezték, hogy kiveszem a magot és nem nyelem le ...
Kész káosz, a párom természetes tök ellentét, de már semmit se tud tenni, 5 évig próbálta nevelni a szüleit, mára feladta.
Ha szereted a csajt, akkor szard le az idióta családját. Nem a Karcsihuszárt akarod elvenni, hanem a csajt, nem?
Viselkedj velük tartózkodóan, vagy legalábbis ne változtass magadon, ne akarj nekik megfelelni, hanem maradj önmagad.
Ha nem velük laktok majd, akkor szerintem nem számít... nem kell minden héten találkozni.
Nekem két testvérem is olyan párt választott, akinek a családja katasztrófa. Nem kell velük lenni, és kész... a kötelező viziteket meg ki lehet bírni.
Hát szerintem ez baromi vicces:-) Csak a minden péntek 13-a miatt kicsit kételkedem a dologban amit irsz,mert hogy eshet vadászidényre minden péntek 13-a?
De tegyük fel hogy igaz,szerintem ettől még simán elveheted a csajt,főleg ha ő normális,és tisztában van a családja defektjeivel. Hidd el sokkal rosszabbak is vannak ettől,ez inkább csak vicces,meg ciki,de szerintem jobb mintha gyilkolnák egymást.
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:09
Az neki mindegy, csak legyen valami amit lelőhet
Ez az egész szituáció nekem egy Adam Sandler -es filmbe illik, mint pl. az Apámra ütök...:D
de azért elég rossz lehet.
és nyugi, nem a családját veszed el a lánynak:)
Ez hatalmas!
Nagyon jót derültem.
De am komolyra fordítva meg elég kellemetlen lehet a számodra. Szerintem én megszöktetném a csajt vagy valami ilyesmi. Vagy házasodjatok össze titokban. Bár ezután sem garantált, hogy biztonságban maradsz, ha Boko Apó bepöccen. De ne a családdal foglalkozz. Ha szereted akkor kérd meg a kezét. Aztán költözzetek el valahova, messzebb tőlük.
Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!