Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szeretném eljegyezni a párom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretném eljegyezni a párom, de a családja egy katasztrófa! Mi lesz így? Tudunk majd normálisan élni?

Figyelt kérdés

Természetesen a lányt nagyon szeretem, ezért is próbálom elviselni a családját, de nem egyszerű!

Az apja a legrosszabb, Karcsi huszárnak hívatja magát, és van 13 légpuskája, és a 13. légpuskával megy minden péntek 13. án vadászni, amire az egész pereputty elkíséri. A legutóbbin én is ott voltam, azóta fáj a hátam -.- mert felküldött a fára lesni a vadat, miközben ő felvette a "Bokor Apó" jelmezét.

Családi idilli vacsora: Leszidott, hogy én miért nem szólok semmit. ( Ők sem szóltak semmit, csak egész végig büfögtek ) Szóval elvárták, hogy büfögjek én is ? :O

Az anyuka a nappaliban vágta le a csibét, nehogy a többi (150 db) csirke depressziós legyen.

A mama meg mindig süt diós-meggyes sütit ami magos meggyel van tele, és megjegyezték, hogy kiveszem a magot és nem nyelem le ...

Kész káosz, a párom természetes tök ellentét, de már semmit se tud tenni, 5 évig próbálta nevelni a szüleit, mára feladta.

2011. máj. 28. 21:41
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
92%

Ha szereted a csajt, akkor szard le az idióta családját. Nem a Karcsihuszárt akarod elvenni, hanem a csajt, nem?

Viselkedj velük tartózkodóan, vagy legalábbis ne változtass magadon, ne akarj nekik megfelelni, hanem maradj önmagad.

2011. máj. 28. 21:59
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Az én apám meg egy bunkó alkesz gáz viselkedéssel. Akkor engem nem fog senki feleségül venni? ;-(
2011. máj. 28. 22:35
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
A csirkénél már sírtam a röhögéstől. Nem élnék velük, de egy napot szívesen velük töltenék, nagyon bírom az idiótákat.
2011. máj. 29. 00:38
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem velük laktok majd, akkor szerintem nem számít... nem kell minden héten találkozni.

Nekem két testvérem is olyan párt választott, akinek a családja katasztrófa. Nem kell velük lenni, és kész... a kötelező viziteket meg ki lehet bírni.

2011. máj. 29. 08:17
 15/20 anonim ***** válasza:
76%

Hát szerintem ez baromi vicces:-) Csak a minden péntek 13-a miatt kicsit kételkedem a dologban amit irsz,mert hogy eshet vadászidényre minden péntek 13-a?

De tegyük fel hogy igaz,szerintem ettől még simán elveheted a csajt,főleg ha ő normális,és tisztában van a családja defektjeivel. Hidd el sokkal rosszabbak is vannak ettől,ez inkább csak vicces,meg ciki,de szerintem jobb mintha gyilkolnák egymást.

2011. máj. 29. 11:09
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
szerintem probald kibirni oket, hagyjad mondjanak/csinaljanak amit akarnak,de tenyleg koltozzetek el onnan,mert idovel megbolondulsz es a lany is ,neki is biztos a konyoken jonnek mar ki ezek a hulyesegek es szegyelli oket. menjetek el onnan a varos masik felebe es tegyetek meg mindent h ne haborgassanak , minden pentek 13-an muszaj lesz dolgozzatok es nem mehettek, (idezojelbe). a meggyes tesztara nem tudom mit mondjak,szornyu lehet. sajnallak,de sok boldogsagot kivanok!semmikepp se ti veszekedjetek a cifra szulokert!
2011. máj. 29. 12:27
 17/20 A kérdező kommentje:

A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 11:09

Az neki mindegy, csak legyen valami amit lelőhet

2011. máj. 29. 13:02
 18/20 anonim ***** válasza:

Ez az egész szituáció nekem egy Adam Sandler -es filmbe illik, mint pl. az Apámra ütök...:D

de azért elég rossz lehet.

és nyugi, nem a családját veszed el a lánynak:)

2011. jún. 8. 15:24
 19/20 anonim válasza:
nagyon jó :D
2011. jún. 12. 16:19
 20/20 anonim ***** válasza:

Ez hatalmas!

Nagyon jót derültem.

De am komolyra fordítva meg elég kellemetlen lehet a számodra. Szerintem én megszöktetném a csajt vagy valami ilyesmi. Vagy házasodjatok össze titokban. Bár ezután sem garantált, hogy biztonságban maradsz, ha Boko Apó bepöccen. De ne a családdal foglalkozz. Ha szereted akkor kérd meg a kezét. Aztán költözzetek el valahova, messzebb tőlük.

Sok boldogságot!

2011. jún. 13. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!