Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most tényleg olyan nagyon "kivetnivaló dolog"?
A párom és én jelenleg 4 éve vagyunk együtt, mindketten 21 évesek vagyunk, jelenleg távkapcsolatban egyetem miatt. Jövőben ha végzek szeretnék hozzá költözni, neki még hátra lesz jó sok év egyetem...
Sokat beszélgettünk az eljegyzésről, tudja, hogy nagyon vágyom rá (fontos nekem úgy az egész morálisan, nem a gyűrű, nem a felhajtás miatt...) Tudom, hogy neki is fontos 18 éves kora óta ezt mondja...Úgy gondolom, hogy ha jövőben sikerül odaköltöznöm, akkor mint jegyes pár költözünk össze. Erről beszéltem az egyik barátnőmmel, meg egy-két közelebbi-távolabbi rokonnal és volt aki elég ferdén nézett...
Rendben, hogy a házassági szándék bejelentése az eljegyzés, de míg a párom egyetemista addig nem nagyon van lehetőségünk összeházasodni...viszont 5 év után, s ha összeköltözünk akkor ez a dolog nekem sokat jelentene. Miért lenne ez rossz dolog, vagy szégyen? Miért kellene várjunk még 4-5-6 évet? Végül is nem mindegy? A házassági szándékot jelentjük be, csak éppen nem most lesz, hanem pár év múlva, viszont kifejezzük, hogy összetartozunk.
Csak én gondolom így?
21-L
Hoppá! Ezen tényleg elsiklottam!:) Bocsánat!
Ha éltetek már együtt az más!
Mondjuk én tényleg más beállítottságú vagyok. Én anno mondtam a férjemnek,hogy csak akkor kérjen meg, ha egy éven belül el is vesz! Nekem nem pálya évekig jegyben járni. Nekem nem volt az annyira lényeges,hogy a barátnőjeként vagy a menyasszonyaként mutat be. Mindenki tudja,hogy hozzátartozom!
Semmi kivetni való nincs abban, hogy jegyesként költöztök össze. Nem kell foglalkozni a negatív kritikákkal. Úgy csináljátok, ahogy jól esik, és, ahogy tudjátok anyagilag.
21 éves lány vagyok én is, most lesz az eljegyzésünk, de mi csak jövőre engedhetjük meg magunknak, hogy összeköltözzünk, majd rá 1 évre jöhet az esküvő.
Mi is éltünk már együtt, vagyis elég sok időt töltünk most is együtt. Ismerjük a másik rigolyáit és tudjuk ezeket kezelni.
Igaz ránk nem néznek ferde szemmel ha csak a jegyesség után akarunk összeköltözni.
Sok sikert és sok boldogságot nektek!
Köszönök szépen minden választ, kedvesek vagytok:) Látom mások is hasonlóan gondolkodnak...
Utolsó: Nektek is sok boldogságot!:)
A másik válaszadónak, aki nem vette észre, hogy éltünk már együtt. Semmi gond, a távkapcsolatokról nekem is az a véleményem, hogy ott nem tudnak igazán fényt deríteni a párok a problémákra, akkor minden szép, jó amikor találkoznak, aztán összeköltözéskor jön a fekete leves...
Mi egyetem miatt kerültünk távkapcsolatba, de hamarosan reményeim szerint ismét együtt lehetünk.
Szerintem tök normálisan gondoljátok!Bár én még véletlenül se akarnék tudni arról hogy meg akar kérni a párom(ahogy nem is tudtam:D),ez a legszebb meglepi a világon ha az ember nem készül rá!Majd az esküvőn lesz mire készülni!:)
Amúgy mi 7 hónapja vagyunk jegyesek(mind a kettőnknek van gyűrűje)másfél éve vagyunk együtt és még ki tudja mikor lesz esküvő,de nem is érdekes!:)
24/L
05:56
Én sem tudom, hogy mikor lesz, az nekem régi álmom, hogy meglepetés legyen.:D (még van addig majdnem másfél év...) Viszont arról beszéltünk, hogy összeköltözni jegyesen szeretnénk...
Sok boldogságot Nektek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!