Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vegyem rá a páromat, hogy eljegyezzen?
A tetteiddel tudod befolyásolni, de sokkal-sokkal többet kell dolgoznod rajta, mintha egyenesen megbeszélnéd vele.
Ha pedig már most tisztességtelen módszereket használnál - mi lesz később? Ez nem jó ötlet.
A férfiak az egyenes szavakból és tettekből értenek.
A nők miért nem tudnak a seggükön ülni és várni, hogy a férfi kiteljesedhessen? Miért kell "rávenni" olyanra , amit ő csak később vagy talán igazán nem is akar?
És én nő létemre mondom ezt. Kevesebbnek érzed magad ha nincs gyűrű az ujjadon? Akkor baj van az elméddel.
Nekünk már van két gyermekünk, tervezettek, 30-on felüliek vagyunk, mégsem akar a párom elvenni.
Magyarázata: túlságosan elbíznám magam és a kapcsolatunk rovására menne a házasság - ezért válnak manapság sokan.
Én mondtam, hogy szeretnék házasságot, de ő nem, pedig azt mondja, hogy szeret. hm.....
ma 14:20
"túlságosan elbíznám magam..."
Te jó ég!!!
Gusztustalan dolognak tartom azt amit te akarsz tenni!
Majd ha párod úgy érzi érett ő és te és úgy általában a kapcsolatotok egy eljegyzésre házaságra akkor majd ő lép.
A jegyeség és a házaság nem csak arról szól,hogy kapsz egy gyűrűt és egy "né"ragot a párod neve mögé (pl:Horváth Józsefné)ez ennél többről szól.Ma már sajnos a házaságban csak a papírt látják sokan..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!