Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kibírnátok, hogy ne nézzétek meg a gyűrűt?
Figyelt kérdés
Tudtam, hogy el akar majd jegyezni, de tegnapelőtt véletlenül megtaláltam a gyűrűt. Csak a dobozt láttam, meg a garanciapapirt, szóval tuti, hogy az, de úgy döntöttem nem nézem meg, legalább az legyen meglepetés, hogy milyen, ha már megtaláltam. De egész nap csak az jár a fejemben, itt van 1 méterre tőlem egy fiókban, nagyon bennem van a kisördög, hogy megnézzem. Ti kibírnátok, hogy ne nézzétek meg?2011. ápr. 15. 12:19
11/24 A kérdező kommentje:
Elég jól el van az dugva, egy olyan fiókban, ahol sose keresek semmit, de tegnapelétt épp kerestem valami és hát oda is benéztem, pedig eddig soha, nem is tudtam mi van benne. Jajj nagyon nehéz megállni...
2011. ápr. 15. 12:50
12/24 anonim válasza:
én szerintem megnézném :) elvégre a meglepetés az az, hogy megkér, és arra már rájöttél, szóval ez már le van lőve.
13/24 anonim válasza:
Én megnézném,főleg mert párom képes nagyoncsúnya dolgokat megvenni,és mint már irta valaki,ne vágjak olyan arcot,hanem felkészitem magam,hogy mosolyogjak,hisz a szándék a lényeg
14/24 anonim válasza:
Hát, én egy nagyon-nagyon csúnya gyűrűnek is tudnék örülni. :D
Karikagyűrűt még nem láttam csúnyát egyébként sem. De nem is az a lényeg, hanem hogy megkér. Bírd ki!
15/24 anonim válasza:
Hát...így nem lesz valami romantikus. Kár, hogy megláttad. :S
16/24 anonim válasza:
na? megnézted?:D mi történt?:D
17/24 anonim válasza:
Jóhogy megnézném!!Nézd meg!!!!
18/24 A kérdező kommentje:
Nem néztem meg, de ma reggel megkaptam:D Nagyon szép, csak kicsit nagy rám, de majd bevetetjük. Köszi a válaszokat!
2011. ápr. 16. 13:26
19/24 anonim válasza:
Biztosan nehezen bírnám ki,de ha ő meglepetésnek szánja akkor kíbirom nem rontom el az örömét:-)
20/24 anonim válasza:
Én nem bírám ki sajnos.
De azt javaslom, hogy ne nézd meg. Kiskoromban, mikor a szüleim meg akartak lepni az új számítógéppel, pont abba a szobába mentem, amibe nem kellett volna (kevésbé használatos). Olyan nagyon rossz érzés volt és elrontotta az egész meglepetést.
Mi pedig az lejegyzési gyűrűnket együtt vettük meg, mert előre elterveztük együtt.
Na ebből bogozd ki:):D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!