Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kibírnátok, hogy ne nézzétek meg a gyűrűt?
Figyelt kérdés
Tudtam, hogy el akar majd jegyezni, de tegnapelőtt véletlenül megtaláltam a gyűrűt. Csak a dobozt láttam, meg a garanciapapirt, szóval tuti, hogy az, de úgy döntöttem nem nézem meg, legalább az legyen meglepetés, hogy milyen, ha már megtaláltam. De egész nap csak az jár a fejemben, itt van 1 méterre tőlem egy fiókban, nagyon bennem van a kisördög, hogy megnézzem. Ti kibírnátok, hogy ne nézzétek meg?2011. ápr. 15. 12:19
2/24 anonim válasza:
Nekem sajnos az arcomra van írva, ha nem tetszik, amit kapok.:D Nem direkt csinálom, próbálom minden erőmmel leplezni, de ez van. ha ilyen vagy akkor a helyedben megnézném, nehogy véletlenül fancsali képet vágjak a nagy pillanatban.:D
3/24 anonim válasza:
Igen, ki :)
Ne rontsd el a meglepetését.
5/24 anonim válasza:
Kibírnám, mert nem akarnám elrontani a párom igyekezetét hogy meglepjen.
6/24 A kérdező kommentje:
Én is azért próbálom, szegény biztos nagyon tervezi a nagy alkalmat, nem akarom elrontani azzal, hogy én itthon sunyiban megnézem. De olyan nehéz kibírni... És még 3 óra míg hazaér. El se tudok menni itthonról, mert meg vagyok fázva és nem akarok kimenni a hidegre.
2011. ápr. 15. 12:31
7/24 anonim válasza:
Foglald el magad vmivel, vagy menj el otthonról. Ne nézd meg.
Én 3 évig laktam úgy a páromnal, hogy a régi élettársával vakó levelezései ott voltak a szekrényében. (mindig minden kacatot megőrzött, vagy inkább lusta volt kitakarítani. :D)
Soha eszembe se jutott megnézni. Az elején még érdekelt de türtőztetem magam, aztán meg úgy elfejtettem, hogy ott van, hogy csak amikor költöztünk jutott eszembe, hogy na, elfelejtetem elolvasni. :D
A lényeg, hogy ne rontsd el a meglepit!
De ha ennyire mulya, hogy rendesen eldugni se tudta, lehet arra gyúrt, hogy megtaláljad nem? :D
8/24 anonim válasza:
Én felhívtam volna, hogy megvakulok, véletlen megtaláltam a gyűrűt és nem fogom kibírni, hogy megnézzem..
10/24 anonim válasza:
1 nem kőném le a poént.
2 nem szeretem a gyűrűket, szóval nem túl nagy megerőltetés a részemről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!