Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hozzá tartozik egy eljegyzéshez a gyűrű?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 4. 12:48
11/16 anonim válasza:
nekem nem fontos az eljegyzési gyűrű... nekem a lényeg az, hogy ott akkor, mikor megkéri a kezem, az legyen őszinte, és csak a mi pillanatunk.. ha közben egy fagyit nyújt, nekem az is jó... a szemét fogom nézni, hogy mennyire csillog ... :)
12/16 A kérdező kommentje:
ez az utolsó gondolat gyönyörű...
2011. ápr. 4. 14:51
13/16 anonim válasza:
A zongorista hölgynek üzenem, hogy ilyenkor szokták a nyakláncra ráhúzni, láttam már zenészeknél :) És így mint medál funkcionál,nem hagyod el, de mégis van gyűrűd, csak nem a kezeden :)
14/16 anonim válasza:
Nekem is hozzátartozik. A szándék a lényeg, ez is nagyon fontos, de ez egy jelkép, ami számomra elengedhetetlen.
Persze ezért nem nézek le másokat, mert pl. egy fagyinak is örülne közben, ki így, ki úgy.
15/16 anonim válasza:
Persze,hogy hozzátartozik,a karikagyűrű egy szimbólum,szerintem.:-)) És nagyon szép is dolog is:-)
22 éves boldog mennyasszony :-))
16/16 ikaros válasza:
Hozzátartozik, de nem a gyűrűtől lesz eljegyzés az eljegyzés. Rengeteg ok van ami miatt ki lehet hagyni. Pl. ha valamelyik fél nem szeret gyűrűt hordani, anyagi okok stb. Mindent meg lehet beszélni a partnerrel, ha netán mi nem szeretnénk gyűrűt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!