Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » 16 éves lány vagyok és nyáron...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 éves lány vagyok és nyáron tervezzük barátommal az eljegyzésünket, de fogalmam nincs, mit vegyek fel. Barátom szerint kisestélyit. Nem túlzás abban menni?

Figyelt kérdés
Valaki ha tud ötletet adni hogy mit vegyek fel kérem jelezzen mert fogalmam nincs hogy mit illik ilyen alkalomkor viselni
2008. febr. 6. 16:41
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Még együtt vagyunk eljegyzés csak a két szülő elött történt! eskűvő még pár év múlva lesz boldogok vagyunk lassan 3 éve
2009. dec. 28. 22:21
 22/27 anonim válasza:
72%
en 1honapja toltottem a 17et es ennyi idos fejjel is azt mondom hogy korai volt....en 20honapja vagyok a baratommal,de megbeszeltuk hogy akkor keri meg a kezem ha erettsegizek,3ik evfordulon...de te tudod,lehetne tobb turelmetek,mi megvarjuk egymast.
2010. jan. 10. 13:55
 23/27 A kérdező kommentje:
szia már megtörtént az eljegyzés
2010. jan. 10. 16:00
 24/27 anonim válasza:

Szia!

Még mindig együtt vagytok?

Az eljegyzés milyen volt? Végül miben voltál?

2010. dec. 20. 18:04
 25/27 A kérdező kommentje:

szia!

Együtt vagyunk még nagyon szép volt fekete szoknya leopárd mintás blúzban voltam

2010. dec. 27. 10:27
 26/27 anonim ***** válasza:

A mindenit!

Az nem semmi!

Egyébként még mindig együtt vagytok?

2014. dec. 8. 20:23
 27/27 anonim ***** válasza:

És még mindig?

:D hehe ez már vicces..beleborzongtam ahogy évek alatt látom a kommenteket

2015. febr. 3. 10:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!