Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » 16 éves lány vagyok és nyáron...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 éves lány vagyok és nyáron tervezzük barátommal az eljegyzésünket, de fogalmam nincs, mit vegyek fel. Barátom szerint kisestélyit. Nem túlzás abban menni?

Figyelt kérdés
Valaki ha tud ötletet adni hogy mit vegyek fel kérem jelezzen mert fogalmam nincs hogy mit illik ilyen alkalomkor viselni
2008. febr. 6. 16:41
1 2 3
 11/27 anonim válasza:
80%
nem hiszem hogy az a lényeg hogy mi van rajtad szerintem 16 évesen még korai
2008. febr. 10. 20:41
 12/27 anonim ***** válasza:
93%
Nem veszitek észre, hogy nem azt kérdezte, hogy korai-e, hanem, hogy mit vegyen fel????
2008. febr. 12. 18:26
 13/27 anonim válasza:
37%
Szerintem nagy butaság lenne 16 évesen eljegyezni egymást.Rövid az élet,mindent ki kell próbálni.Még élni kell.Ráértek még!
2008. febr. 13. 13:07
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Annak idején ez nem volt meglepő, hogy 16 évesen eljegyeztek egy leányzót, sőt, aki túl későn kelt el, arra már megjegyzéseket tettek (nem rosszindulatból).Én is korainak tartom, de ha ti úgy gondoljátok, hogy ez a megfelelő pillanat arra gogy eljegyezzétek egymást, akkor rajta :),. Az hogy mit vegyél fel: talán egy világosabb kösztüm is megteszi, amennyiben szeretsz olyat viselni, vagy ha esetleg van egy világosabb kisestélyid, akkor az is megteszi. :)

Sok Boldogságot! :)

2008. ápr. 14. 12:14
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
16 évesen lehet hogy korai, DE nem minden esetben, én nagyon örülnék ha eljegyezne a barátom :) de előbb suli van meg ilyenek... remélem nekünk is ilyen szerencsénk lesz hogy jó hosszú ideig élvezhetjük egymás társaságát.Sok boldogságot :)
2008. máj. 18. 01:59
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem annyi a lényeg, h összeöltözzetek a pároddal! És gondolj bele, mikor bejelentitek, mindenki rátok fog nézni, mégiscsak az a fontos, h jól menjetek egymáshoz!

Másrészről, sztem igenis, van olyan fontos ez az alkalom, h megadjátok neki a tiszteletet :) Magatoknak is.

2008. júl. 2. 17:00
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, hol kéri meg a kezed, hányan lesznek és délután vagy este. Szerintem egy divatos szoknya és egy hozzá illő szép felső megfelelő. Tényleg korai, de ha a barátod így döntött, és te is, akkor sok boldogságot! Mióta vagytok együtt?
2009. febr. 8. 21:17
 18/27 A kérdező kommentje:
18 hónapja vagyunk együtt
2009. febr. 8. 21:18
 19/27 anonim válasza:
100%

Az én eljegyzésem a 16. születésnapomon történt. Ünneplőbe öltöztem, mikor a gyűrűt az ujjamra húzta a párocskám.

Másként meg nem a ruha teszi az eljegyzést. Hanem a szeretet, a kitartás, odaadás, a szándék, hogy egykor el is veszi az ember lányát a párja, hogy kitart.

2009. márc. 2. 16:03
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

hmm és még most is együtt vagytok? :) kivácsni lennék, hogy mi lett ennek a vége :)

rem. h boldogok vagytok.. stb :) .

2009. dec. 28. 19:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!